Çok acil bir yardımınıza ihtiyacım var

juddge86

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben 7. sınıfa giden bir öğrenciyim, ve bir kızdan hoşlanıyorum. Ben sevdiğim kızı gorunce birden bire heyecanlıyorum, birden bire ders yerine gözümle resmen onu görüyorum yani gercek aşk. Fakat ben bir türlü aşkımı itiraf edemiyorum. Çünkü çok utangac bir adamım. Sizce ne yapabilirim??. Kıza kimse yokken yaklaşıyım diyorum ama kızın yanında her zaman bir arkadaşı var. Sanırım gerçek aşkı buldum. :D

---> Çok acil bir yardımınıza ihtiyacım var

Ben sevdiğim kızı gorunce birden bire heyecanlıyorum, birden bire ders yerine gözümle resmen onu görüyorum yani gercek aşk.
Gerçek Aşkın Tanımı xD

Okuluna Bak Abim.
Daha Yaşın Ufak Diyecem Dinlemezsin Sen Beni
Olum En Yakın Arkadaşıyla Arayı Kuracan. Ondan Sonra Kız Elinde Sayılır İlkokulda Böyle İşler Bu xD

Gerçek Aşkın Tanımı xD

Okuluna Bak Abim.
Daha Yaşın Ufak Diyecem Dinlemezsin Sen Beni
Olum En Yakın Arkadaşıyla Arayı Kuracan. Ondan Sonra Kız Elinde Sayılır İlkokulda Böyle İşler Bu xD

Tecrübe diye buna derim Abini dinle cnm :pp

yav ne yapiyim simdi solemessem icimde kalicak. 29 ekim zamani solicem

Bi paket Jelibon yada Tofita şeker al.Kendisiyle paylaş.Kızlar çok severler küçük sürprizleri ;) Neyse, daha sonra ikinciyi ver.O arada kem küm yap birden derin nefes al at kendini boşluğa saçmalıycan biraz ama gerçek aşk diyorsan sonunu getirirsin.Zaten belli bi dakikadan sonra dilin çözülür kalbin beynine hükmetmeye başladığı anda çok artistik laflar söylemeye başlarsın sen bile şaşırsın xD Kolay gelsin xD

ayrica kiz biraz sapik gibi duruyor. Ya bise yaparsa? :D

ya kız emo ya baskalarıyla opusuo gercekten. Ne yapacagımı bilemiyorum.

Kıza git açık açık söyle :D Ben hoşlandığım erkeğe açık açık söyledim ama sevgilisi varmış .. Sonrada hevesim geçti ama seninkisii büyük aşkmış.Ama en iyisi küçük bir kolye falan al ona kutu yap kutunun içine ''Seni seviyorum benimle çıkar mısın?'' falan yaz :D

Abisi fazla uraşma tut saçından "şlap!" die bi tokat xD "seviyorum N'ulennn!" de xD oda sana "N'yalan söylüyorsun" der sen bi tokat daha yapıştır tamam yarına sevgilisiniz xD

Kıza git açık açık söyle :D Ben hoşlandığım erkeğe açık açık söyledim ama sevgilisi varmış .. Sonrada hevesim geçti ama seninkisii büyük aşkmış.Ama en iyisi küçük bir kolye falan al ona kutu yap kutunun içine ''Seni seviyorum benimle çıkar mısın?'' falan yaz :D

He bak Elif Aplan Dogru sölüyo Bide Kutuyu Siyah çöp poşetiylen kapla Daha Şık Dursun hahaha

ya kızlar işte bi sms ile de aşık oluyolar bir kolyeylede:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri