çok acı bir gün bugün(17.01.2008)

fatih atakur

Kayıtlı Üye
melissa tuna adlı arkadaşımız trafik kazası geçirdi bugün okul çıkışı melissa tuna adlı arkadaşımız yola çıkmıştı evine gitmek için sonra birden hızlı bir araba melissa tuna adlı arkadaşımıza çarptı sonra müdürümüz melissa tunanın ailesini aradı ve ailesini çağırdı okula sonra melissa tunanın ailesi geldi okula sonra müdür fenci ingilizceci sosyelci hemen telefonlara koştular ambulans geldi okulun önüne melissa tunaya araba çarpınca hemen melissa tuna adlı sevgili arkadaşımız yere düştü ve kafasını yere vurdu kafasından bir sürü kanlar aktı yere sonra melissa tuna imdat canım acıyor beni kurtarın yardım eden yokmu bana diye bağırıyordu sonra müdür fenci ingilizceci sosyelci ve benim sınıf arkadaşlarım ve ben hemen melissa tuna adlı arkadaşımızın başına toplandık sonra melissa tuna adlı arkadaşımız dediki bana eğer bana bir şey olursa eğer ben ölürsem hepiniz hakkınızı helal edin dedi melissa tuna adlı arkadaşımız çok sorunlu bir kız otistik bir kız içine kapalı bir kız anlamayadığımız hiç kimsede görülmemiş korkuları olan bir kız çok saf temiz temiz kalpli iyi kalpli merhametli güleryüzlü dürüst ahlaklı terbiyesi imanlı dost canlısı arkadaş canlısı içinde hiç kin olmayan içinde hiç kötülük olmayan kötülüğü düşünmeyen hep iyiliği düşünen yardımsever bir kız ambulansla hemen melissa tunayı hastaneye götürdüler melissa şu anda yoğun bakımdaymış ailesiyle bütün sınıfça beraber şu anda görüşüyoruz birbirimizle hep dua ediyoruz melissa tunanın kurtarılması için sizde dua edin melissa tuna için melissa tuna dualarımız seninle canım benim melissa tunanın beyninin sol lobunda ve sağ lobunda büyük ve hayati hasarlar varmış melissa tunanın durumu çok ağırmış şu anda ağlıyorum melissa tuna için sınıfça beraber melissa tuna için dualar ediyoruz sizde dua edin melissa tuna için bakın melissa tuna sizin anlayacağınız gibi bir kız diyil melissa tuna otistik bir kız sorunlu bir kız bir sürü derdi olan bir kız şu anda çok ağlıyorum nolur melissa tuna kurtarılsın ve aramıza geri dönsün melissa tuna bunu başarcaktır güçlü bir kızdır melissa tunanın bacağı kırılmış kolları kırılmış kolları ezilmiş bacakları ezilmiş tek çaremiz melissa tuna adlı arkadaşımız için allaha dua etmek sevgili arkadaşımız melissa tuna iyileşmesi için ve kurtarılması için ve tekrar sağlığına kavuşması için ve aramıza dönmesi için dua edelim sizde dua edin melissa için melissa trafik kazası geçirdi hepimiz çok üzüldük sınıfça beraber bütün hocalar üzüldü hepimiz melissa tuna için bütün forumlara başlık atıyoruz sizde melissa tuna için dua edin arkadaşlar melissa tuna için nolur arkadaşlar şu anda melissa tuna adlı arkadaşımıza seslenmek istiyorum sevgili melissa tuna sen bütün hastalıkların üstünden gelirsin bütün korkuların üstünden gelirsin sen güçlü bir kızsın bunuda başarcaksın melissa tuna hepimiz seni çok seviyoruz seni kaybetmek istemiyoruz dualarımız seninle melissa tuna

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri