endLesS
Webmaster
Elhamdülillah Müslüman bir Türkmenim.
2008 yılından bu yana Düşler Forum'un üyesiyim. Forumda deli dolu biri olarak tanınırım. Neden bilmem :ki:
Forumda bir tek kırmızı renge bürünmedim desem yeridir, onu da hatırlamıyorum :H belki de kırmızı olmuşumdur 23 nisanda filan :ki:
Genel olarak uyumlu biriyimdir. Fikirlere saygı duyarım, karaktersizliklere dayanamam. İnsanları enayi yerine koymaya çalışanlarla da fazla anlaşamam haliyle. Dışarıdan Egoist gibi göründüğümü biliyorum, çok hoşuma gidiyor öyle tanınmak. Gel gelelim hiçte öyle biri değilim. Sadece sevdiğimi sever sevmediğimi ezer geçerim.
Hem Bilgisayar Mühendisiyim hem de Harita Mühendisiyim. İkisini de Hacettepe 'de bitirdim aynı zamanda da Üniversite'de B. İşlem Daire Başkanlığında Yazılım Geliştirici olarak çalıştım. Şuan da Tubitak'ın bir projesi olan Bilgem'de Yazılım Geliştirici ve Bilgi Güvenliği Uzmanı olarak çalışıyorum. Kamu Kurumlarına Yazılım desteği sağlıyor ve Devletimize itelenen binlerce liralık hizmetlerin önünü kapatmak adına çalışıyorum. İşimi çok seviyorum yani.
Kendimi güncellemeyi seviyorum. Türk Dünyası, Teknoloji Dünyası, Fenerbahçe Dünyası ve benim dünyam ile ilgileniyorum.
Benim dünyam benim gezegenimde, aklımda ve kalbimde. Canım Sevgilim, onu çok seviyorum :dusistan:
İnanın, buna ben bile inanamıyorum!
Geriye kalanları aşağıdan okuyarak tahmin edebilir hatta yorum yapabilirsiniz, yerim sizi.
endlesi çok iyi bilirdim, iyi çocuk vallahi hakkımı helal ediyorum, ey cemmat siz helal ediyormusunuz
komik ) duyarlı, sevimli,canayakın, bitane )
Fırlama, cok konusan yaramaz cocuk olarak bılırım..
ama sanal dısı reeeal de cok sakın agır baslı masum bırı )
Şizofrenik duygulu
Geçen yazdan yanlış hatırlamıyorsam komik birii xD
Adam gibi Adam Diyebilirim .
Sorumluluklarini yerine getiren cok iyi biridir .
Her Ne Kadar Pek Tanımasamda Gözlemlediğim kadarıyla yardımsever hoşgörülü bir abimsin Klasik Bir Süper Mod İşte
komik ve geveze :Ç
nerden bildin:M
Çapkın
Herkesin yanında görmek isteyeceği delikanlı kişilik
Imm Çapkın p
kipir kipir,
konusmayi cok seven,
nazLi,
canayakin + sevimLi,
forumdaki hemseriLerimden,
deger verdigim arkadasLarimdan.
Sana ne desek az Melih xD
Çapkın dicem bırakmışsın gibi geldi iyi oldu böle xD
Çok hareketli muzır ve şakacı
ha bir de beni banlamaya takmış :11:
Seni nasıl biliriz xD
İyisin, hoşsun, komiksin, gülünmeyecek zamanlarda bile insanı güldürebiliyorsun
Kıpır kıpır bir insansın xD
Emrecannn herşey gönlünce olsun :2:
Emre Mi ? Deli Dolu Komik Duygusal İnsanı Anlayan , Harbi adam Ve İyi bi arkadaşsın
Adam gibi adamsın !
Çokta severm hani xD
yardımsever,milliyetçi,iyi bir insan
oooo olay çocuk derim kendisine her an olay çıkarabilir
2-3 yıldır dostumdur kendileri ama hala ismini tam öğrenemedim bazen melih , bazen emre , bazen taner değişik takılıyom :Ç
kendisini izmire geldiğinde misavir ettim tam dostun olabilecek bir kapasitede .. seviyorum seni kardeşim
Nasıl bilirimm seni
Herşeyden önce Bitanemm <3
Ne zaman arayacağı belli olmayan, aradığında da ne konuşacağı belli olmayan biri
Her zaman sürprizlerle dolu, cana yakınn, kıpır kıpır ve mükemmell bi insan
Biraz hatta pek bi fırlama
Forumda dostum diyebileceğim ve rahatça dedikodu yapabileceğim tek insan
Seviyorum seni canım benmm
endLesS ;
-Komik
-Sıradışı
-Enteresan
-Güzel yazı yazan
-Cesur
-Açıksözlü
-Zeki
-İmacı
-Bazen cin fikirli
-Milli değerlerini iyi bilen
-İnatçı
bir modumuz, seni öyle bilirim :R
yeni tanıştık ama saygılı biri, konuşkan cana yakın ve sohbeti güzel bir arkadaş
anlamak çokta zor olmadı xD
Beterin beteri var. Olsun iyi diyelim iyi olsun
Sevilen tip. Muhabbeti iyi cana yakın.
Seviliyosun kardeşim
of varya resmen hayatımı kurtardın xD <3
Yeri Geldiğinde En İyi Komedyen'den Bile Daha Başarılı, Yeri Geldiğinde En Milliyetçi İnsandan Daha Vatansever..
Her Konuda Mutlaka Mantıklı Bir Fikir Sahibi Olan Gayet Kültürlü Ve Zeki Bir Kardeşimiz.. İnsanları Bazen Güldürür, Bazen Düşündürür. ü
Fazlasıyla Değerlisin Ve Çokca Sevilmektesin Adaş :R Hayatında Herşeyin Gönlünce Olması Dileğiyle...
Saygılar.
Komik , anLayışLı , duyarLı , deLidoLu biLiyorum
delidolu,forumun en başarılı üyesi..
ve dedigim dedik..
Çözemedim.
Karısıksın ya ne bliyim tanımak gerekiyo.
Pek yakından tanımıyorum seni meLih. Ama matraksın onu bliyorum xD
İyki varsn.
kendılerı super moddur. gıcık biri gıcık deseler onu gosterırım :Ü
çok da geveze
aslında iyi ama bana gıcık
ve heryerdede beni konuşuyor .
yonetim sohbetınde bıle o kadar olacagını dusunmemiştim ama olmuş neyse
iyi diyip geçelim
''Cok masum, sakin, oturaklı, saf birisin.''
Yok bu cümle hiç buraya uymadı. Aynı zamanda burnum ekrana değiyor o yüzden gercekleri yazmak zorundayım.
Şimdi öncelikle senin psikolojin bozuk kardeşim. Tam bi fırlamasın. Herkezi güldürecek aynı zamanda da düşündürebilecek kıvrak bi zekaya sahipsin. Oldukca kültürlü bir insansın.Herşeye verecek bi cevabın var. Cok vefalısında. Elinden geldiği sürece herkeze yardım edersin. Her zaman herşeyin farkındasındır ama bazen salağa yatıp olanları izlersin. İnsanlarla cabuk kaynaşırsın. Vatansever birisin. Ne zaman nasıl davranıcağını cok iyi bilirsin. Güleryüzlü sevecen birisin. Seni öz kardeşim gibi severim bunuda bilirsin..
Seni ben böyle bilirim Emrecim xD
kendini özleten birisin.
bana karşıda amma kibarsın, sagol :R
seni cok iyi bilirim melih
cana yakın , sevimli , konuşmayı seven
efendi , vee sevecen birisinn xD
çokda seviliyorsun unutma excan .
yok hacı sanalda çok kişi tanıdım ama senin gibisini ilk kez tandım
komik hiperaktif yakışıklılığına guvenen farklı kimyasallırın bir arada olduğu bir bomba gibisin
Emreyi ;
Neşeli
Samimi
Pantürkist
Objektif
Kızlara fazla takılan
Hayatı dalgaya almış gibi görünsede kendini bilen
Ha bir de 2.5 senedir isminin hala Melih mi Emre mi olduğuna karar veremediğim birisin
ne desemki.
herkez söylemiş doğrularıyla
deli manyak piskopat her an her şeyi yapan biri
sapık bi dostumdur.
Bu adamı anlatamazsın yaşaman lazım.
Forumda yeniyim gerçi ama gördüklerime göre;
Sempatik
Komik
Ve çok iyi birisin :3:
Ooo Bi Tanee
normal olmayan = emre :d
yaramaz , arsız , deli dolu , haylaz vs vs vs .. :d
Hiç iyi bilmiyorum.
İyi tanıtamamışımdır xD
Şu forumda en iyi tanıdığım insansın ilk önce.
Senin de dediğin gibi bi anlık sinirle çok kırmışızdır zamanında birbirimizi ama hepsi geldi geçti.
Edebiyat yönün çok kuvvetlidir , ağzın çok iyi laf yapar :Ç
İyi espri yaparsın (bunu herkes beceremez, dil ve zeka lazım espri yapmak için), en kötü olayıı bile dalgaya alıp komik bir taraf bulabilirsin.
Gerçekten zeki birisin.
Hayatta her istediğini yapabildiğini sanıyorum yani bayağı şanslısın.
Çoğu şeyi kafana taktığını sanmıyorum kafana taktığın şeyler/kişiler sınırlıdır.
Onun dışında çok değişken bi ruh halin var, istediğin şeyler de sürekli değişir.
Aklından her geçeni herkesle paylaşmayı seversin bu yüzden samimisin, art niyet aramam senin söylediklerinde.
Aslında çok güvenilir birisin.
Saf gibi görünürsün ama asla saf değilsin sadece fazla merhametlisin.
Balık burcusun ve bütün özelliklerini taşıyorsun zaten balıkla yengeç birbirine çok benzer bu yüzden diyorum ya şu anlık sinirlerle kalp kırma, sonra da bi özürle herşeyi unutabilme konusunda ikiz gibiyiz.
Açıkçası 3 senedir senin forumdaki deliliklerini izlemeye alışmışım hareketlerin çoğu kişiye batsa da benim için bi sorun teşkil etmiyor :Ç
Ama sevmediğim bi yönün var o da hala değişmemen (kızmap)
Valla daha çook yazarım da sıkmıyim seni xD
İyi ki varsın, hayattaki bütün güzelliklerin seni bulması dileğiyle, hep mutlu ol :Ü
çooooooooooooox yaxşı:106:
bir kaç forumdan takip ettiğim kadarı ile çalışkan hırslı biri
cok sıcakkanlısın,sevecensin..
Kısaca yazmak gerekirse;
Sıcakkanlı,eğlenceli,muhabbeti zevk veren,bazen neyle neyi alakalandırdığını anlamasam da olsa da konuşsak dedirten xD ve bence hepsinden önemlisi Atatürk'e olan bağlılığı takdir gerektiren şahsiyet Ki biliyorum takdir edilmese de fikirlerini savunmaktan,düşüncelerini açıklamaktan ve milleti için bi şeyler yapmaya çalışmaktan vazgeçmeyecek,vazgeçmesin de! iyi ki tanımışım :106:
Hmm Emreyi nasıl biliriz.
Sadece bildiğimi mi anlatmalıyım , yoksa Emreyi nasıl anladığımı mı. Çok değişik herkesten farklı. Kelimeler kifayetsiz desem yeri o derece yani. Onun dışında sevecen, geveze, yeri gelince uyuz, yeri gelince sefkatli. Eğitici, sabırlı. Öyle yani. ve eklemek istiyorum ; Benim Emreye karşı duyduğum tek şey hayranlıktır.
Saygılar efenim :R
şimdilik deli bildim bakalım tanıyınca nasıl bilcem
avatardan korktum. görsellerden çabuk etkilenirim.bu nedenle şu anlık seni korkutucu buluyorum
az önceye kadar;
kalemi sağlam.
iyi.
ortalamanın üzerinin üzerinde, yakısıklı. xD
vs.. vs..
bulurken, şimdi;
kötü.
korkutucu.
acımasız.
buluyorum. :R
Sebebini biliyosun.
tamam tamam xD yeni bir özelliği;
şakacı. :R
bir de çalışkan. :R
İyi biliriz. Kutu kutu pense olayı hariccc
endLesse laf yok iyi biri o ben notunu verdim onun (K)
süpersnn cici
Güzel yazıyosun , Canayakınsın , Çok iyi birisin yaa
Daha önce de yazmıştım ama yazdıklarımm sanırımm yetersiz şimdiki düşüncelerim göz önüne alınırsa
Bunların hepsi sadece sanalda hissettiklerimdi. Gerçekte de kıpır kıpır, geveze , anlatcakları hiç bitmeyen , Neşelii, Çapkın olmayann ve çookk farklı birisin
Hee bi de yüksekten korkan, kolay sinirlenmeyen, espirili, heyecanlı, çook sevilen birisin ve birz da hayırsızzsın
Seninle tanışmakk çok güzeldii
Canımsın bee .
İsmini unuttuğum arkadas kızdı mı bilmem ama Emre iste
yeşil elmalarla arasında yakın kan bağı var diye biliyorum ben :H
Saygılı aynı zamanda toprağımmış iyi biri
Abi'm yaa :R
Cok seviyorum Emre abiyi :R
En sevdigim abim diyebilirim :R
Zıtlaştığımız çok nokta olsada düşüncelerini ve yazılarını beğenmekteyim : )
kalbinin temiz olduğuna inanıyorum ,içten bir hissiyatla.. kimseyide üzme :Ü her şey gönlünce olsun...
'Geveze' bilirim :11:
Şaka bu tarafa espirili, sevimli, iyi birisi o :R
yanlis hatirlamiyorsam foruma uye oldugumda cok sicak karsilamistiniz
neseli ve enerjik birisine benziyorsunuz...
Iyi biri cok bire bir sohbetimiz olmadi,gerci kimseyle olmadi bir kac kisi haric. Iyi biri.
Sana kendin kadar yakın biri söyledi =)
Şaka bi yana kendine güvenen,şaka yapmayı seven,dalgacı biri gibi :R ilk izlenmden bu kadar zmanla yine yazarım =)
ben yazdımdı ama tekrar yazacam :H
Emree xD
bu ara cok sık konustuk, Sıcak kanlı , komık , eglenceli , guler yuzlu bana sureklı Türksanat müziği dinleten birisin xD
Çapkın yok bunu dmeyecegım onceden derdım ama sımdı yok demem xD
Calışkan ve başarılısın
Arkadaşım oldğun ve güzel sohbetler için Teşekkur ederım Canım ( : :Ç
Saygıdeğer,İyi Huylu bir abimdir.
Kendisini Çok Seviyorum.
Konusunu güncelleyen bir arkadaş olarak tanıyorum :11:
Çok muhabbet etmesek de.
İyi Kalpli,Saygılı.
Sevdiğim Birisidir...:Ü
öncelikle iyi
düşündüğüme göre sıkıntısı çok ama yanında bi çok insan var unutturacak veya çözecek
derli toplu, düzenli ve isteklerini yapmak için önüne gelen ne olursa olsun bırakabilecek kadar cesaretli
başarılı ve üretken
forumda sevdiğim kişilerden
şimdilik bu kadar tanıyorum
önyargılarımı yıkan kişi
O çoook iyi biriii, sevimli , duyarlı
Onu tanıyorum , o hala hatırlayamasa daa
Mermiye kafa atar.
Dostuna her türlü yardım eden , düşmanına gelince gözü kararan bir insan. ALLAH kimseyi eline düşürmesin. Koyu fenerbahçeli. Dilerim hayatın boyunca iyiliklerle karşılaşırsın.
her defasında ayrıca tanışmayı başarabildigim ender bir kişilik
Ilk Muhabbetimizde Offisde Kilitli Kalmisdi Gece )))
O Günden Beri Eglenceli Zeki Buluorum ... Sicak Kanli
Kendini Güzel Ifade Edebilen Güzel Fikirlere Sahip Bir Genc )
Nickiii etıketlenmeyennn üyee Gevezee,Canayakınn,Sempatikk eglenceliisinn hacııı severımmm seniii İyki tekrardan dönmüşünnn CcC melih baskan
Sakin , Sessiz Birine Benziyorsun
İyi bilirdik hakkımızda helal edelimmi başkan
Tanışmadık en kısa zamanda tanışalım
çok mantıklı düşünen , akıllı , zeki , iyi , komik , yakışıklı bir kardeşimiz
Aklı başında diyebilirim. Eğer Hogwarts'da olsaydık Ravenclaw'a seçilirdin kesinlikle. Zekanı kullanmasını biliyorsun. İleride veya şuan farketmez, biriyle herkesin gözü önünde bir tartışmaya girersen karşındakini kelimelerinle alt edebilirsin, heyecanlanmadan. Bunları gördüm ben. Ha birde msn devri kapandı gitti, bizde konuşmaz olduk. Saygı duyulası ve özlem duyulası insan. ^^ Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.
Bunu mu yazmışım ben sadece ya :98xz7:
------------------------------------------
1. Deli : Gerçek anlamda deli. valla. bazen kendime benzetiyorum. Ama kendimi anlamadığım gibi doğal olarak seni de anlamıyorum :M
2.Asla üşengeç değilsin xD bi la yazmaktan sebep fotoğraf çekip siteye ekliyorsun gecenin bir yarısı beni öldürüyosun :Ç
3.Bazen sadece hayata geyik yapmak için geldiğini düşünüyorum, bazen de diyorum ki bu çocuk tam bu vatanın evladı :uzgunkiz:
4.Kendine fazla güveniyorsun Tamam güven ama bu kadar abartma :98xz7:
5.İyi biri misin ? Kötü mü bilmiyorum.. Özellikle şu sıra insanlara güven sorunu yaşamaktayım. Bu yüzden kimseyi yeterince tanıyacak kadar ne benim zamanım olur ne de senin ..(İtiraf et pek güven verici bir tipin olmadığı da malum olum xD)
6.Zekisin. ama o zekayı ne gibi pislik icatlarda kullanıyorsun orasını ... geçelim :Ç
7.Kızlarla aran fazla iyi. O da senin zıpırlığından :vala_02:
8.Egoistsin olum. Diğer maddeleri ele bu kalsın.
Hadi bay :M
:love3:
Dostuna dost, düşmanına düşman, milliyetçi beni sevmeyen forumun temellerini oluşturan insanlardan biri.
eğer bir insana 212 yorum atılmışsa bu insan kesin iyidir.
itiraf bölümüne iyi dandanmışsın bir ara
Aşağı yukarı 3, belki de 4 senedir tanıdığım, zamanında forumunda da bulunduğum. Görüşlerini ve düşüncelerini desteklediğim kişi. Her daim sever, saygı duyarım. :R
Tam bi iç anadolu çocuğusun kanka
herşeyden biraz var sende xD
Beraber takıldığımız günleri özledim valla seviliyosun emoo
Komiksin,deli dolusun.
Allah mutlu etsin kaybetme inşallah neşeni :R
Ne adamdın sen ya, her haltını bilirdim bir zamanlar :Ç
Fırlama falandın da merhametini de en iyi ben bilirim
Şimdi ise şaka gibi evliliğe adım adım xD
Melih inanıyor musun EV LE Nİ YOR SUN xD
Şaka bir yana Allah mutluluğunu daim etsin kardeşim :R
Yakışıklıdır kendisi :Ç
Önceden tanışmışlığımız var, sempatik, iyi kalpli ve deli dolu birisin.
Mutsuz bir insana hayat enerjisi verebilirsin, allah sevdiklerine bağışlasın.
Baya da zekisin p
Forumda; karakterimi, düşünce yapıma en yakın insan. 2011-2012'den beri tanıyorum vallaha çok seviyorum Emre agayı. xD
Değişik Enteresan bir kişilik. Pekte sevmem açıkcası :3dtjk:
Sizlerde Hakkımda yorum yapmak ya da yaptığınız yorumu değiştirmek isterseniz buraya yazabilirsiniz..
Hepinizi seviyorum, iyiki varsınız : )
İyi Günler, iyi forumlar : )
Son düzenleme: