Çocukluk oyunları

'hayaL

Bayan Üye
Çocukken oynadıgımız oyunları hatırlıyormusunuz ? Paylaşmak isteyen varmı ?

Benim aklıma gelen en cok oynadıgımız yakan top var...mahallede kücüklerin arasında oldugum için fasulye olurdum) her takımla ortada oynardım ve hiç vurulmazdım xD

Son düzenleme:
---> Çoçukluk oyunları

coook

yakan top, istop, 9 kiremit, ip atlamaca, neydi seksekmiydi? ayak ipi, mahalle maclarini cok SIK yapardik, taso, birde camura civi saplamaca vardi adi ne bilmiyorum o, bilye.
bayagida cok var :)

---> Çocukluk oyunları

saklambac oynardık sokak lambalarının altına saklanırdım o kadar zayıftım kimse farketmezdi beni)

---> Çocukluk oyunları

Zillere Basıp Kaçma :R Oynardık Biz .. Şimdi ki Çocuklar Tramvaya Binip İnmece Oynayıp Güvenlikten Kaçmaya Çalışıp Güvenliğe Yakalanmaca Oynuyorlar :R

---> Çocukluk oyunları

Zillere basıp kaçardık hatta bikeresinde adamın büyük oglu yakalamıştı patlattı bitane hırsımı alamadım ertesi gece bahcesindeki erik agacına daldım bizim çocukları toplayıp xD

Taso,meşe,gazoz kapaklarını ezip mermerle vurma,simit,önümüze gelene 100 tekme,saklanbaç,ateride mario turnuvası vs. güzel günlerdi şimdi büyüdük para oldugu zaman zevk alıyoruz hayatta. Benzin koy cafeye git bara git arabayla boş boş gez. Nerdee o eski günler diyesim geldi.

---> Çocukluk oyunları

Eti puf kutularıyla sinek yakalardık xD hahaha hala nedenini anlamış değilim xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri