Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru?
Vesairese Banned 19 Tem 2011 #3 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı nefret edeim
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı nefret edeim
DeLiBeYaZiM Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #4 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? annemi cok seversin babanımı sanane kimi seversem severim yha
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? annemi cok seversin babanımı sanane kimi seversem severim yha
SpastikAdam Kayıtlı Üye 19 Tem 2011 #5 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Annenimi daha çok seviyosun babanı mı hala da soruyorlar
endLesS Webmaster 19 Tem 2011 #6 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Sünnet oldu mu bu ? Lanet insanlar xD
ayvayi7n Banned 20 Tem 2011 #7 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
'-DamLa Bayan Üye 20 Tem 2011 #8 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı? :11:
' SeRcaN Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #9 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
Uncertain Bayan Üye 21 Tem 2011 #10 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? annen mi baban mı yada beni hatrladınmı derler ya of
gulnare Bayan Üye 22 Tem 2011 #11 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? ben kucukken çok zayıfdım.birisi "aaaa annen sana yemek vermiyor mu?" deyerek şirinlik yapmaya çalıştığında sinir olurdum.
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? ben kucukken çok zayıfdım.birisi "aaaa annen sana yemek vermiyor mu?" deyerek şirinlik yapmaya çalıştığında sinir olurdum.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #12 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı senı hatırlamak gbı bır cabam yok kı ne ıstıorlar bılmem
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı senı hatırlamak gbı bır cabam yok kı ne ıstıorlar bılmem
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Tem 2011 #13 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
Allons-y Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #14 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı ? Evet bende küçüklüğünü biliyorum bir sperm parçasıydın şimdi eşşek gibi oldun
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Ben senin küçüklüğünü bilirim.Beni hatırladın mı ? Evet bende küçüklüğünü biliyorum bir sperm parçasıydın şimdi eşşek gibi oldun
E Elmander Kayıtlı Üye 22 Tem 2011 #15 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Seni bizim eve götürelim mi ?
Tox'e Bayan Üye 22 Tem 2011 #16 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
Sedd Bayan Üye 25 Tem 2011 #17 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 25 Tem 2011 #18 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Büyüyünce ne olacaksın? Sizene Ne olucağımdan
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 28 Tem 2011 #19 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Güzel bir karikatürle anlatırdım ama şimdilik kalsın xD şıklarda yok
---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Güzel bir karikatürle anlatırdım ama şimdilik kalsın xD şıklarda yok
OlDsToNeGirL Banned 28 Tem 2011 #20 ---> Çocukluğunuzda nefret ettiğiniz soru? Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?