Deniz kızı
Bayan Üye
Pınar Altuğ ile bir problem yaşandı mı?
Pelin Cini ve Sacit Aslan'ın birlikte sundukları ''Aramızda Kalsın'' programının bugünkü konuğu sunucu Esra Ceyhan idi.
Esra Ceyhan bir zamanlar hakkındaki söylenen çeşitli haberlere programda yanıt verdi.
Açıklık getirdi
Yıllar önce ''Çocuklar Duymasın'' dizisi için Meltem rolü ile teklif aldığını söyleyen sunucu,bu teklifi neden reddettiğini açıklık getirdi. Reddetmesiyle birlikte hakkında çıkan haberlere de yanıt verdi.
Ünlü yapımcı yönetmen Birol Güven, Esra Ceyhan'ın bir röportajında söylediği "Çocuklar Duymasın'daki Pınar Altuğ'un rolü ilk bana geldi ama kabul etmedim" sözlerine "Doğru o dönem ilk teklifi kendisine yaptık. O bence projeyi tam anlayamamış. Benim hatırladığım kendisinin bütçeyle ilgili bir sorunu vardı. Çünkü bizler o zaman ki şartlarıyla mütevazı bir bütçe ile diziyi yapacaktık. O dönemde herkes az para almıştı" şeklinde bir cevap vermişti.
'Pınar'ın Rolünü Kabul Etmedim' Demedim
Esra Ceyhan "Çocuklar Duymasın aile yapımıza uygun olmadığı için Pınar'ın rolünü kabul etmedim" gibi bir şey söylemediğini ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getirdi. Ben ''Çocuklar Duymasın'' dizisini çok severek takip ederdim hatta Türk televizyon tarihinde psikoloğa gitmeyi,eşlerin ilişkilerinin niçin düzgün olması geretiğini,hepsini Çocuklar Duymasın dizisinden öğrendik. Çoçuklar Duymasın dizisini Atv'de sunduğu bir program olduğunu ve yoğunluğu nedeniyle gelen teklifi kabul etmediğini'' söyledi.