Çocukken yaptığınız en saçma hareket neydi ?

Çocukken yaptığınız en saçma hareket neydi ?

• Karınca güreşi yaptırmak

Oy: 0 0.0%
  • Evde köpek niyetine civciv beslemek, boynuna tasma asmak, hayvancağızı boğarak öldürmek

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
---> Çocukken yaptığınız en saçma hareket neydi ?

İlkokulda Aydının İlçelerini Say Diyen Hocama İzmir,Afyon,Uşak,Denizli Cevabını Vererek Kafa Bulmaktı.xDZaten Tokatı Yemiştim.:(

Arkadaşlar arasında ` Hadi ingilizce konuşalım ` deyip abuk sabuk laflar türetmek hahaha

Anneyle babanın düğünde çekilmiş fotoğraflarını görüp ` Beni niye çağırmadınız ya ` diye ağlamak :D:D

çocukluk ztn genel olarak saçmaydı ama uzun eşşek favorilerimdendir....

AbimLern sunnet dugununde annemn hamiLe fotosuna bakıp "bni nie çagırmadınz bni sevmediginizi hep biLiyodum" dedm :D

Kendimden büyüklere dalaşmak ve dayak yemek:D

Okulda öğretmene aşık olup onun ilgisini de ` aşk ` diye yorumlamak :D

Evde köpek niyetine civciv beslemek, boynuna tasma asmak, hayvancağızı boğarak öldürmek xD

Arkadaşlar arasında ` Hadi ingilizce konuşalım ` deyip abuk sabuk laflar türetmek

1. secenek :11:
İngilizce konusucaz diye sacma sapan laflar üretmek hahaha

Anneyle babanın düğünde çekilmiş fotoğraflarını görüp ` Beni niye çağırmadınız ya ` diye ağlamak.

Arkadaşlar arasında ` Hadi ingilizce konuşalım ` deyip abuk sabuk laflar türetmek

bende zannediyordum ki bir tek biz yapiyoruz onu :) demekki bir tek biz yapmiyormussuz hihihi

ilk once yok yaptigim sacma birsey diye dusunurken bu secenegi gorunce iste bu dedim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri