cocukken yapilan sacma sapan seyler

Loading

Kayıtlı Üye
1.evdeki bütün ayıcıklara yemek yedirmeye çalışmak ve sonra heryerin pislik içinde kalması
cocukken yapilan sacma sapan seyler
2.esyalarini sahiplenme duygusuyla yanan bir bunye olmak ve her istenen seye "vaarr ama verememmm" demekcocukken yapilan sacma sapan seylerakabinde arkadaslarini kiskandirmak istemek ve "senin deee vaaarr miii" diye sikca sorup diger cocuklari delirtmek

3.
A: "ben 83l üyüm."
B: "ben 82 liyim"
A: "hayır ben 81 liyim aslında"
B: "ben de 80'de doğmuşum ama babamlar 84 yazdırmışlar" şeklinde geçen *****çacocukken yapilan sacma sapan seyler kim daha büyük tartışmaları. Yaşlanınca da tam tersi olur; insan kendini daha genç göstermeye çalışır. İnsanoğlu iştecocukken yapilan sacma sapan seyler napacan!..
4.Hadi bildiğimiz küfürleri sayalım" diyerek ve kikirdeyerek abuk sabuk küfür kelimeleri saymak.
5.Öğretmenlerin hatasız olduklarına inanmak. Hatta abartıp anneyle "ama ööretmenim bööle çözmüyor bu problemi" diye kafa tutmak
6.yeni aldığı oyuncağı arkadaşlarına gösterip onları kıskandırmak
7.Evde ne kadar tabak çanak tepsi ayakkabı varsa hepsini alıp koltuğun üstüne dizmek
8.
sinir olunan komşu kızını kızdırmakcocukken yapilan sacma sapan seyler sonra ne dersen "sensin o" dedirtmesini sağlamakcocukken yapilan sacma sapan seyler sonra "sen ısırgansın" dedikten sonra o da sensin o deyince "eveet beniim" diyerek kolunu hart diye ısırmakcocukken yapilan sacma sapan seyler müteakiben saçlarını yolmakcocukken yapilan sacma sapan seyler peşinden lastik ayakabısını su kanalına atmak ve son olarak ters çevirip kafasını üç dört kere yere vurmak. cocukken yapilan sacma sapan seyler
9.cırt cırtlı spor ayakkabıları çapraz yapıstırmak
10.biryerlere tırmanıp asagı inememek
cocukken yapilan sacma sapan seyler her devasında anneyi sinirlendirmek ama hic ders almamak ;bi daha bi daha tırmanmak biyerlere..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri