Çocukken Yapılan Abukluklar

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
-annenin ic diye verdigi sutu lavaboya dokmek fakat doktukten sonra suyla izleri yok etmeyi dusunememek.

-ayakkabilari surekli olaraktan ters giymek.

-salıncakta sallanmakta olan abinin önüne mal gibi koşarak çıkmak ve akabinde sağlam bir salıncak darbesiyle kafayı gözü yarmak suretiyle hastanelik olmak...

-istop oynarken tutulan rengi bulmak ugruna sokaktan gecen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak

-kucuk kardesin suratina pudra ekip ustune battaniye kapatmak

-suya evde bulunan butun baharatlar atilarak elde edilen karisim babaanneye gayet $irin bi bicimde, senin icin yaptim denilerek icirilir, tansiyon dusmesi sonucu hastaneye gidilir, olaylar gelisir

-sümük yemek

-kuzenle balkondan su dolu balonlar atmak suretiyle alt kattaki saksıları kırmak ve bundan yılmamak onlar yenisini koydukça tekrar kırmak

-kışın , kar yağdığında , okulların tatil olmasını beklemek.
okul tatil olunca da boş boş evde oturmak , keşke okul olsaydı diye hayıflanmak.

-küçük kardeşe sinirlenip, uyurken belden aşağı bölgesine bir bardak suyu boşaltarak anneye işediğini ispiyonlamak.

-banyoya girip lastik topu duvara abanmak ve ıcerde kac kez sektigini saymak
akabinde kırılan eshyaları saymak

-komşunuzun 5 yaşındaki kızını(nası becerdiyse) yatağa bağlanmaya ikna etmek. sonra çırılçıplak soyup üstüne işemek...

-annenin kolyelerini ısrarla yutmak, sonra da lazımlığa sı..p anneye geri vermek.

-anne evde yokken sigara icmek, sonra da sigarayla tül perde üzerine "gülen adam yüzü" yapmak, akabinde yakalanmak...

-duvara bisikletle tirmanip, yercekimini yenmeye calismak. kafa üstü yere cakilmak suretiyle kafada acilan delikten akan kanlarla kucakta eve tasinmak, bunu gören annenin bayilmasiyla sonuclanan basarisiz deneylerden yilmamak, tekrar tekrar yinelemek

-salonda, lazımlıkta kakasını yapmaya çalışan kardeşimiy, bakıcımız diğer odadayken, zorla ayağa kaldırıp, lazımlığı nazikçe kıçından çekmek suretiyle, halının tam ortasınaaa.

-balıkları akvaryumdan çıkarıp hava aldırmak , onlara top oynatmak..

---> Çocukken Yapılan Abukluklar

istop oynarken tutulan rengi bulmak ugruna sokaktan gecen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak

xD

ayy özledim o günleri bee

salıncakta sallanmakta olan abinin önüne mal gibi koşarak çıkmak ve akabinde sağlam bir salıncak darbesiyle kafayı gözü yarmak suretiyle hastanelik olmak.

hahaha

Ellerine sağlık panpa.

Sütümü içerdim.Şimdi Tanker gibiyim.Duruşum,karizmam,boy,posumdan solayı bana Tanker derlerdi ilkokulda. :)

-kuzenle balkondan su dolu balonlar atmak suretiyle alt kattaki saksıları kırmak ve bundan yılmamak onlar yenisini koydukça tekrar kırmak

Bunun Değişik Bir Versiyonunu Çok Yapardık xD Sokaktan Geçen İnsanların Üstüne Şişeyle Su Döküp Geri Çekilirdik. Birgün Adamın Biri Aşağıdan Çok Fena Bağırmıştı xD Tabi Biz Aldırış Etmedik. Ne Günlerdi Yahu :pp

Zillere basardık falan. :)

Su tabancası cephaneliğim vardı.Şekil şekil su tabancaları.Ne insanlar ıslattım ben. :)

Her gördüğüne baba demek hiçbişeyi kaplayamaz xD

ha bide leylek meselesi var.

Ulan inanırdım ya xD Anlamalıydım aslında bi i*nelik olduğunu xD

Sümük yemek mi xD
Ay asla yapmadım xD
Ama sütü lavaboya döktüm,omletide aşağımızda oturan komşunun balkonuna atmıştm xD

-öpmeyi, öpücük atmayı yeni öğrendiğim zamanlarda bir güzel gidip yanan kömür sobasını öpmem.hayatımda aldığım en ateşli öpücüklerden biriydi

-arkadaşlardan birine gidip;
"kollarını yukarı kaldır ve sağ ayağınla ismini yere yaz" demek.
arkadaş bunları yapınca;
çalmadan oynar bizim ayılar" deyip tempo tutmak.

-amcalara pipi göstermek

-eve gelen misafirlere kolonya yerine el kremi tutmak.

-kolonyayı kül tablasına doldurmak, sonra çakmakla yakıp ne olacağını izlemek. neticesinde kül tablası ısınıp gümler, anneden bir sürü azar işitilir ama bilimsel bir deney de tamamlanmış olur.

-buruna leblebi sokup gecenin bi yarısı aileyi nöbetçi kbbci buldurmak zorunda bırakmak

-3 tekerlekli bisiklete binip merdivenlerden inmeye çalışmak.

(Alıntı)

Bende 4. sınıfta sözde hocayı dinlememek için kulağıma kağıt sokmuştum. Sonuç sağlık ocağında tabi. Sınıftakiler ne gülmüştü hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri