Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız?
Deniz kızı Bayan Üye 6 Tem 2012 #2 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Küserdim.
REiSS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #3 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Vazgeçerdim Ama Öyle Sık Sık Birşey İsteme Gibi Bir Alışkanlığım Yoktu
---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Vazgeçerdim Ama Öyle Sık Sık Birşey İsteme Gibi Bir Alışkanlığım Yoktu
Valetta Bayan Üye 6 Tem 2012 #4 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Küserdim
kayipruh Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #5 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Ağlardım
Görünmezadam Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #6 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Küserdim
Bezmi$h Banned 22 Tem 2012 #7 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Eksik birşeyim olmadı
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 22 Tem 2012 #8 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Ağlardım
D 'DiLek Bayan Üye 22 Tem 2012 #9 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Aglardim/Bagrirdim ben
LaZZkopateLLa Bayan Üye 8 Ağu 2012 #10 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Vazgeçerdim
'-DamLa Bayan Üye 8 Ağu 2012 #11 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? İsteyipte alamadıgım pek şey olmadı sanırım, kabullenir susardım demekki alınmaması gerek..
---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? İsteyipte alamadıgım pek şey olmadı sanırım, kabullenir susardım demekki alınmaması gerek..
Elsa Bayan Üye 8 Ağu 2012 #12 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Düşündüm de şimdi, çocukken her istediğim alındı.
---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? Düşündüm de şimdi, çocukken her istediğim alındı.
Rolerya Bayan Üye 11 Ağu 2012 #13 ---> Çocukken istediğiniz bir şey alınmadığında ne yapardınız? olmasını beklerdim