h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
*bunlar bebek,çocuk taklidi yaptıkları zaman şirin,sevimli olduklarını, seslerinin oya küçümenin sesi, tavırlarının da monçiçilerin tavırları olduğunu zannederler. erkek arkadaşları da bunlara uyarsa seyreyle komediyi. bu tür kızlar, babalarına da süper hiper düşkün olup, her lafı döndürüp dolaştırıp babalarına bağlarlar. böcük,gubidik gibi zavallı niklerin sahibidirler. ayrıca eşek yaşında olmalarına rağmen birsürü oyuncak bebekleri vardır ve bunlara toz kondurmazlar..
*bu tip kızlara çocuk taklidi yapanlardan nefret ederim dedigin an
ben çocuk taklidi yapmıyorum der
*incecik seslerini daha da incelterek tuhaf sesler cikararak, komik olmak bir yana, cevreye rahatsizlik veren mahlukatlar...
*hakkinda bu kadar cok elestiri getirilebilen bi hareket oldugu halde bile bu kizlarin cogu yerde nefret edilesi simarik bir tablo cizmesi durumu dahi degistiremez ki, onlarin her daim bir erkek arkadasi vardir
*doğal olmayan
*çoğu, sevgililerine ya da yakın arkadaşlarına cici ve şirin gözükerek içlerindeki şeytansı düşünceleri gizleme yolunu kullanan ve bunda da başarılı olabilen, kendilerinden başka kimseyi esasen düşünmeyen, acımasız, iki yüzlü, erkeklerle oyun oynayan, sevişirken bebekliklerinden geriye birşey kalmamış kız modeli de olabilir.
*ne oldugunuzu anlamadan zeka geriligi belirtileri gosteren insanlar klasmanina girerler. durduk yerde sevimli gozukmenin hic anlami yokken, bes yasinda cocuk taklidi yapip ilgi cekerler. sevimli olmanin sonradan edinilecek bir meziyet olmamasina, bu yaptiklarinin da sirinlikle uzaktan yakindan alakasi olamamasina ragmen, niye yaparlar boyle anlayamazsınız.
*türkçeyi katlederek konuşmaya bayılırlar (kujum cucum balım böcüm yijem seni ısırrım şijii ajkıjım bebijhim ... )
*birlikte olduğu erkek, bi süre sonra kendini sübyancı gibi hissedebilir
*agizlarindan cikan her kelimenin yaraticisi olduklarini sanip zevk sahibi gibi davranirlar.geviş getiren ineklerden farklari yoktur. zaman zaman kedi miyavlaması...
*bunlar ayni zamanda pembe giyinip gozlerini hizli hizli kirpistirirlar bu eylemi yaparken, ayrica eteklerinin yanlarindan tutup saga sola sallanan modelleri de vardir. mesela sevgilim yerine 'shevgilim', yaptim yerine 'daptim' diyerek süper olduklarini düsünürler. kurdeleleri ve etekleri yutturulmali, ses telleriyle makrome yapilmalidir.
*belki şeker verilip kandırılabilirler bile
*eline ufacık bişey batsa, ufacık bi karınca görse korkup çığlık atan çıtkırıldım tip
uyyy öpte geçsin agucuggugicikkk
*zeka seviyeleride taklit ettikleri yaş gruplarında olan kız modelleridir
*içine oyuncak bebek kaçmış gibidir
*sokakta konuştuklarında yanındakini rezil edebilen model
*örnek;
sevgilisine dudaklarını büzerek:
-aaşşkıaam beaann şookk aciikktiaamm
dedikten sonra yetmez bu kadar rezillik die düşünüp kantinciye de aynı tonlamayla:
-meyaba abie iki toost bi de! bi de! bi de! ıaa diet kolaaa
diyen türlerine o tostun çektiği acıları çektirmek gereken kızlar.
*belkide çocukluğunu yaşayamamış model
*terlikle ağzına vurulası...
_(alıntı yazılardır)_
(aramızda böyle kız arkadaşlar varsa kusura bakmasın valla ne diyim)
dozunu aşmadıkça hoş olabilir de birde sizlerin düşüncelerinizi alalım
*bu tip kızlara çocuk taklidi yapanlardan nefret ederim dedigin an
ben çocuk taklidi yapmıyorum der
*incecik seslerini daha da incelterek tuhaf sesler cikararak, komik olmak bir yana, cevreye rahatsizlik veren mahlukatlar...
*hakkinda bu kadar cok elestiri getirilebilen bi hareket oldugu halde bile bu kizlarin cogu yerde nefret edilesi simarik bir tablo cizmesi durumu dahi degistiremez ki, onlarin her daim bir erkek arkadasi vardir
*doğal olmayan
*çoğu, sevgililerine ya da yakın arkadaşlarına cici ve şirin gözükerek içlerindeki şeytansı düşünceleri gizleme yolunu kullanan ve bunda da başarılı olabilen, kendilerinden başka kimseyi esasen düşünmeyen, acımasız, iki yüzlü, erkeklerle oyun oynayan, sevişirken bebekliklerinden geriye birşey kalmamış kız modeli de olabilir.
*ne oldugunuzu anlamadan zeka geriligi belirtileri gosteren insanlar klasmanina girerler. durduk yerde sevimli gozukmenin hic anlami yokken, bes yasinda cocuk taklidi yapip ilgi cekerler. sevimli olmanin sonradan edinilecek bir meziyet olmamasina, bu yaptiklarinin da sirinlikle uzaktan yakindan alakasi olamamasina ragmen, niye yaparlar boyle anlayamazsınız.
*türkçeyi katlederek konuşmaya bayılırlar (kujum cucum balım böcüm yijem seni ısırrım şijii ajkıjım bebijhim ... )
*birlikte olduğu erkek, bi süre sonra kendini sübyancı gibi hissedebilir
*agizlarindan cikan her kelimenin yaraticisi olduklarini sanip zevk sahibi gibi davranirlar.geviş getiren ineklerden farklari yoktur. zaman zaman kedi miyavlaması...
*bunlar ayni zamanda pembe giyinip gozlerini hizli hizli kirpistirirlar bu eylemi yaparken, ayrica eteklerinin yanlarindan tutup saga sola sallanan modelleri de vardir. mesela sevgilim yerine 'shevgilim', yaptim yerine 'daptim' diyerek süper olduklarini düsünürler. kurdeleleri ve etekleri yutturulmali, ses telleriyle makrome yapilmalidir.
*belki şeker verilip kandırılabilirler bile
*eline ufacık bişey batsa, ufacık bi karınca görse korkup çığlık atan çıtkırıldım tip
uyyy öpte geçsin agucuggugicikkk
*zeka seviyeleride taklit ettikleri yaş gruplarında olan kız modelleridir
*içine oyuncak bebek kaçmış gibidir
*sokakta konuştuklarında yanındakini rezil edebilen model
*örnek;
sevgilisine dudaklarını büzerek:
-aaşşkıaam beaann şookk aciikktiaamm
dedikten sonra yetmez bu kadar rezillik die düşünüp kantinciye de aynı tonlamayla:
-meyaba abie iki toost bi de! bi de! bi de! ıaa diet kolaaa
diyen türlerine o tostun çektiği acıları çektirmek gereken kızlar.
*belkide çocukluğunu yaşayamamış model
*terlikle ağzına vurulası...
_(alıntı yazılardır)_
(aramızda böyle kız arkadaşlar varsa kusura bakmasın valla ne diyim)
dozunu aşmadıkça hoş olabilir de birde sizlerin düşüncelerinizi alalım