Size tekrar çocuk olma şansı verilmesini ister miydiniz ?
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 11 Eyl 2010 #2 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? Çocuklugumu özlüyorum ama hayır ıstemezdım oldugum yaşı sevıyorum.
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 11 Eyl 2010 #3 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? isterdim kim istemez ki?
WeLaT_SeRHaT Kayıtlı Üye 11 Eyl 2010 #5 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? ne farkeder sonuçta büyüyorsun.
ultra_merve Bayan Üye 11 Eyl 2010 #7 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? o kadar şeyi tekrar yaşamak istemem iyi böle ..
REiSS Kayıtlı Üye 15 Kas 2010 #9 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? Ne farkeder!Eninde sonunda büyüyorsun.
' Sєяєnαу ´ Bayan Üye 18 May 2011 #13 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? Ne farkeder,eninde sonunda büyüyorsn..
AySe^^ Bayan Üye 21 May 2011 #17 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? Bugünleri tekrar yaşamayacaksam,evet.
ByX Banned 21 May 2011 #18 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? bu halimle daa mutluyum kimseye myhtaç diilim anne babaya dahi gurur werici
---> Çocuk olmak ister miydiniz ? bu halimle daa mutluyum kimseye myhtaç diilim anne babaya dahi gurur werici
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 21 May 2011 #20 ---> Çocuk olmak ister miydiniz ? Ne farkeder.