Loading
Kayıtlı Üye
Çocuk Nasıl Yapılır ?
Çocuk Nasıl Yapılır ?
Veled 'Babacım yaa ben nasıl oldum çok merak ediyorum" diye ısrar edince...
Adam "Nasıl olsa bunu bu oğlana bi gün anlatmak durumunda kalacam eyisi mi şimdi izah edim hazır sormuşken kurtuliym gitsin bu işten" deyi düşünür icinden...
"Bak evladım çok eyi dinne zira bi daha
annatmıyacaam:
"Anannan baban bundan yedi sene evvel bi 'cyber cafe'de
karşılaştı.
"Bir iki bakıştıktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine
geçtiler... Baban 'memory stick' ile 'USB' den bi bağlantı kurdu...
"Anaciin bu fırsatı eyi değerlendirerek 'memory stick' den
bi kaç 'down load' endirdi... "Bu dangalak baban da bir-iki 'upload' yükledi... Ammaaa " ....heyecandan 'Firewall' kullanmayı unuttuğumuz aklımıza geldiğinde iş işten gecmisti... "Bu raddeden soona da ne 'delete' edebildik ne de 'cancel'...
"Sonuc olarak da ortaya felaket bi 'Virus' çıktı dokuz ay soona... "Işte mesele bu kadar basit benim güzel
evladım..."
Çocuk Nasıl Yapılır ?
Veled 'Babacım yaa ben nasıl oldum çok merak ediyorum" diye ısrar edince...
Adam "Nasıl olsa bunu bu oğlana bi gün anlatmak durumunda kalacam eyisi mi şimdi izah edim hazır sormuşken kurtuliym gitsin bu işten" deyi düşünür icinden...
"Bak evladım çok eyi dinne zira bi daha
annatmıyacaam:
"Anannan baban bundan yedi sene evvel bi 'cyber cafe'de
karşılaştı.
"Bir iki bakıştıktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine
geçtiler... Baban 'memory stick' ile 'USB' den bi bağlantı kurdu...
"Anaciin bu fırsatı eyi değerlendirerek 'memory stick' den
bi kaç 'down load' endirdi... "Bu dangalak baban da bir-iki 'upload' yükledi... Ammaaa " ....heyecandan 'Firewall' kullanmayı unuttuğumuz aklımıza geldiğinde iş işten gecmisti... "Bu raddeden soona da ne 'delete' edebildik ne de 'cancel'...
"Sonuc olarak da ortaya felaket bi 'Virus' çıktı dokuz ay soona... "Işte mesele bu kadar basit benim güzel
evladım..."