Çocuğunuzu Bilgisayardan Uzaklaştırma Yöntemleri

FrodoBaggins

Kayıtlı Üye
cocuk1844wz5mi5.jpg

Madde 1: Önce hafif yöntemlere başvurun. Kafasına teflon tavayla vurun. Menemen aromalı olması tercihimizdir.

Madde 2: Masaüstü arkaplanına Bülent Ersoy’un en seksi resmini koyun.

Madde 3: Emesenini hackleyin.

Madde 4: Bilgisayarın açılışına Ajdar’dan Çikita Muz’u ekleyin.

Madde 5: Şu an söyliyeceğimiz madde çok tehlikeli, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Bu adımı daha çok atlamanız önerilir, beklenmedik tepkiler alabilrsiniz. Bilgisayardaki en büyük boyutlu dosyayı, şöyle 400-500gb, (büyük ihtimalle ***** arşividir.) silin.

Madde 6: Klavye ile fareyi önce yumurtaya sonra una bulayın. Dikkat edin, güneş ışığı çarpıyorsa bi süre sonra çocuğunuz onları börek niyetine yiyebilir.

Madde 7: Arkasında 3-4 saat dikilin. Bu süre zarfında sağ tık-yenile yapacak ve bir süre sonra sıkılıp kalkacaktır. Devam ederse kendisinden size bilgisayar öğretmesini isteyin. Anında kalkacaktır.

Madde 8: Komşunuzun çocuğunu çağırın. Çocuğunuzdan ona oyun oynatmasını isteyin. Sakın yalnız bırakmayın, komşunuzun çocuğunda darbeye bağlı ödem oluşabilir.

Bütün bunlar işe yaramadıysa durum vahim. Çocuğunuz bunlardan rahatsız olmuyorsa ona bunu yapmak zorundasınız. Evet, ona saçma sapan espriler yapın. Ne biliyim farenin altına kağıt yapıştırın, arada sigortayı indirin. Bunları yaptıktan sonra çocuğunuz sizden nefret edecek ve anında dışarı çıkacaktır. Sizde rahat bi nefes alıp işlerinize devam edebilirsiniz.

Not: Bunu okuyan ergenler, evet siz. En önemli madde sizin için. Bu yazıyı asla annenize okutmayın.

---> Çocuğunuzu Bilgisayardan Uzaklaştırma Yöntemleri

cok komik, sagol payalsim icin

aci biber surucem :)

---> Çocuğunuzu Bilgisayardan Uzaklaştırma Yöntemleri

ya cocuklar cok fena ya. benim telefonumu herkez cok zor kullaniyor :) benim yegenim 3 yasinda, benim telefonumun bilmedigi ozellikleri yok. ablam kullanamiyor. o kullanabiliyor :) oyunlarinida benden iyi oynuyor. pc ninde herseyini biliyor :) taaaa bir kac aylikken klavyeden yazip birde monitoruna bakiyordu birsey yazmis mi diye, o varken pc ye bakamiyordum bende gittim ona oyuncak pc aldim beni rahat biraksin diye ama oyuncagi kesmedi :) yine beni rahat birakmamisti hihii simdi o buyudu simdide kardesi :) kardesinin yaninda pc bakamiyorum el koyuyorlar hemen :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri