cluee

cluee

Bayan Üye
Aslında uzun uzun anlatmaya kalksam bitmez :) Bi yerden başliyim en iyisi.
Sonunda yaz tatili geldi.İnanamıyorum koskoca yıl geçti.Sonunda lise 3e geçicem.Bu sene bi çok yönden çok kötü geçti.Bi an önce bitsin istiyorum bu yıl.Bakalım lise 3 neler getirecek neler götürecek benden.Bu konudan başladım çünkü bu sene kişiliğimi de etkiledi.
En önemlisi benim için çok çok önemli 3 kişi tanıdım.Herşeyimi çok rahat anlatabildiğim,yanlarındayken gülmekten kendimi alamadığım,onlar yokken kendimi eksik hissettiğim,ölene kadar onlarla olmak isteyecek kadar iyi anlaştığım kardeşlerim,herbişeylerim..Turgay,Gökçe ve Gözde.Bu senenin bana en büyük artıları onlar.Artık onlar olmazsa naparım bilmiyorum.En çok güvendiğim insanlar.Beni bırakmayacak insanlar.İyi ki var onlar.
Bi yandan bu sene benden çok şey götürdü.Keşke tanımasaydım dediğim insanlar tanıdım.Ama düşünüyorum da bi deneyim oldu onlar.Uzadıkça uzar bu konu.En iyisi kendimi daha ayrıntılı anlatiyim :)

Genelde soğuk biriyim ve çabuk sinirlenirim..En sevdiğim kişilere bile yeterince sevgimi gösteremiyorum.Ama ben göstermesem bile onları sevdiğimi gayet iyi biliyolar.Çünkü sevgimi çok göstermesem bile hissettiriyorum ve beni de böyle kabul edip alışıyolar :) Ani sinirlenmelerimi de azalttım eskiye oranla.Yakında hiç sinir kalmicak diye düşünüyorum.

Duygusuz olma yolunda ilerliyorum.Eskiden ağlak olan ben artık zar zor ağlıyorum.Aşk meşk bu aralar çok saçma geliyo.Yapmacık.İki gün birine seni seviyorum de sonra ayrıl sonra 1 hafta geçmeden başkasına aynı şeyleri de.En çok seni sevdim.Sen farklısın vs.İnanmıyorum bunlara.Gerçekten sevdiğini hissedersem belki bu düşüncelerim değişebilir.Hiç sanmasam da...
Birşeyler hissettiğim tek kişi Eminem :) Herkese çok saçma gelse de dalga geçseler de Eminem dinleyince,resimlerine bakınca,onla ilgili şeyleri okuyunca,videosunu vs izleyince kendimi çok mutlu hissediyorum.Gülümsetiyo her yaptığı şey :) Tek o olsa başka bişey aramam sanırım :)

Burdan anlaşıldığı gibi raple içli dışlıyım.Rap benim için herşey.Bi ara söz yazardım artık yazmıyorum.Ama yazın işim mi var söz yazarım biraz.Çevremde rap le çok dalga geçen var ama hiçbiri umrumda değil.Rap benim herşeyim olmuş kime ne ?

Biraz çevremden bahsedip konuyu bitiriyim.Birçok arkadaşım var.Kardeşim dediğim bi çok kişi var.Hepsini de çok severim.Arkamdan vuran arkadaşlarımla bile kin tutamadığım için konuşurum.İnsanları seviyorum napalım :)
Basket de hayatımın bi parçası oldu.Oynarken yorgunluktan zevk alamasam da oynadıktan sonra içimi mutluluk kaplıyo.Bu aralar tenise merak saldım.Yazın bu işi de araya sıkıştırabilirim.Arkadaşımla hayalimiz bile var.Üniversitede profesyonel olmuşuz teniste.Madalya köşemiz filan olucak evde :D Düşünüyorum da saçma da olsa bi de oluyomuş :)
Ben çok konuştum.Gevezeliğim tuttu.Susuyorum :)

Okuduğunuz için teşekkürler.

Bu da hayattan bir cluee işte (;

---> cluee

Sayfan HayırLı oLSun YeterLi biLgiLer :R

Spor daLında iLerLemek İstiyorsanız Besyo okumaLıSınız :R Beden Egıtımı Spor Yuksek okuLu Tenisse Tenis :R

Abim bu sene mezun oLdu meseLa Besyo'dan Her Eğitimi veriyorlar sanırım :R

Diğer yandan guzel yıl gecırmıssın gordugum kadarıyla :R umarım her sene daha guzel olur Burcu :R FazLasıyLa iyi biriSin :R

TeşekkürLer Konu İçin :R

---> cluee

İlk bölümümle ilgili bi yer kazaniyim de gerisi halledilir bi şekilde :)

Çok iyi bi yıl değildi hatta önceki yıllardan daha kötüydü ama bi şekilde mutlu olmaya çalışıyorum.
Sende kendini sayfanda ne kadar kötülesende çok iyi birisin bence :)

Okuduğun için ben teşekkür ederim =)

---> cluee

Duygusuz olma yolunda ilerliyorum.Eskiden ağlak olan ben artık zar zor ağlıyorum.Aşk meşk bu aralar çok saçma geliyo.Yapmacık
SözLerine KatıLıyorum :R
Sayfan HayırLı Olsn :R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri