Clinton Sultanahmet’i gezdi, çini satın aldı

` гєçєL

Bayan Üye
Konferans için Türkiye’ye gelen eski ABD Başkanı Bill Clinton dün Sultanahmet’teydi

Sultanahmet Camii’nin arka kısmında bulunan Arasta Pazar’ı gezen Clinton, İznik çinileri satan bir dükkândan alışveriş yaptı. Bir adet seramik kaftan, 2 seramik balık ve seramik uyuyan kediden oluşan 4 parça hediyelik eşya alan Clinton, aldıklarına karşılık 2 bin 300 TL ödedi.
Dükkan sahibi Tahir Eğinci, 7 yıl önce de Clinton’ın kendisininden alışveriş yaptığını belirterek, “Bu gelişinde de beni görünce tanıdı ve gülümsedi. Bana ‘Krizden sonra sizi yine burada çalışırken görmek güzel’ dedi. Kendisine aldıklarından birisini hediye etmek istedim ancak kabul etmedi. Ben yine de nezaket gereğince çinilerden birinin parasını almadım ve eksik hesapladım” dedi.
Çıkışta turistlerin ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşan Clinton, kendisini bekleyenlerle el sıkıştı. Clinton, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gazetecileri de kırmadı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri