çipuraya Sarılı Kuşkonmaz

İnci

1907
Prenses
Malzeme:
8 dilim çipura fileto
250 gram konserve kuşkonmaz
50 gram Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
Tuz, karabiber
1 çorba kaşığı taze kekik
1 kase taze fasulye
1 adet kabak
1 adet havuç
2 adet renkli biber
50 gram Bizim Mutfak Teremyağ
Sosu İçin :
50 gram kapari
3-4 dal maydanoz
50 gram Bizim Mutfak Teremyağ
Tuz
1 çorba kaşığı çeşni
Yarım limon suyu

Tuz, karabiber, zeytinyağı ve taze kekiği karıştırarak marine sosu hazırlayın. Balık filetolarını hazırladığınız sos ile marine edin. Kuşkonmazları 2 parçaya bölün. Filetoları, aralarına 1 parça kuşkonmaz yerleştirerek rulo şeklinde sarın ve ızgarada pişirin. Sebzeleri jülyen doğrayıp haşlayarak Teremyağ’da soteleyin. Kapari sos için, tavada Teremyağ’ı eritip kaparileri ilave edin. 2 dakika soteleyin. Maydanoz, tuz, çeşni ve limon suyunu ekleyin. Balığın üzerine sosu ilave ederek sebzelerle birlikte servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst