Cıplak kirpi buLundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpOoK_q!RL

Bayan Üye
AYLESBURY- Bir hayvan hastanesi dikenleri olmayan kirpiye yardım etmek amacıyla kolları sıvadı. Spud ismindeki kirpi, küçük bir bahçede bulunarak geçtiğimiz ağustos ayında İngiltere'de Buckinghamshire'daki bir vahşi doğa hayvanat bahçesine götürüldü.

Yetkililer kirpiyi görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı çünkü daha önce hiç dikensiz bir kirpi görmemişlerdi. Hayvanı incelemeye alan veterinerler, derisi kurumuş ve tüm dikenleri kopmuş olan hayvanın eski haline kavuşabilmesi için tedavi yöntemleri araştırdı.

kirpi2.jpg

Alternatif ilaçlara başvuran doktorlar, kel hayvanın doğaya geri dönmemesi gerektiğini söylüyor. Kirpilerin savunmasız olduğuna dikkat çeken hastane yetkilileri, dikenleri olmayınca tehlikelere karşı korunamayacaklarını ifade ediyor.

b221881kirpi.jpg

Normal bir kirpi

Spud şimdi her gün sıcak bir banyo ve bebe yağıyla masaj keyfi yapıyor.
Doktorların gözleri hep onun üzerinde. Hastanenin kuırucusu Les Stocker, "O artık aileden biri gibi oldu. Onun iyileşmesi için tüm ekip elimizden geleni yapıyoruz. Çok zarar görmüş bir hayvan o. Dikensiz olduğu için ona kirpi demek çok güç ancak eminiz ki o, dikenlerinin olmadığının farkında değil."
Spud, hastanede tedavi gören 500'den fazla kirpiden sadece biri.

Alıntı

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Cıplak kirpi buLundu

hahaa Tıpee baaak :)

Tskler

iLk resim rekLamLı cnm düzeLttim..;)

gerçekten iLginçmiş..:)

saqoL yarencim
beyenmenise sefindim (=

bende iLk qördüqümde acaip qeLdi buqün bu konuyu aradım taradım buLdum ve actım :D

hıhh hiçde ßiLe igrenç deiL sen hiç kirpi gördünmü dikenLisi bir battımı cok pis yakıo :Dßana ßattı iqnesi :eek:
neyse önemLi deiL

Cok ıLgınc ya gecende bizim siteye geLmiş tıkenleri nasıl sivri Ole korktum atar üzerime diye :D:D teşekkürler Fatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri