Cinsel organımda bir sorunum var

Gülümse.

Bayan Üye
Rumuz : Bir derdim var

Cinsel organımda bir sorunum var

Canım ablacığım, merhaba. siteni ilgiyle takip ediyorum. tüm insanlara yardımcı olman ne kadar güzel. senin yerinde olmayı, insanların sorunlarına bir nebze olsun yardımcı olmayı çok isterdim. ablacığım benim bir derdim var ve hayatımı kabusa çeviriyor. vajinam çok büyük ve sarkık. dar pantolon veya bikini mayo giyemiyorum hemen belli oluyor. insanlar sanki hep bana bakıyormuş gibi hissediyorum. bir erkek arkadaşım var evlenmeyi düşünüyoruz ama sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum. ona yaklaşamıyorum bile. ne yapacağımı hiç bilmiyorum. psikolojim iyice bozuldu. sürekli bunu düşünüyorum. erkek arkadaşımla evlenmeyi istiyorum ama bu durumda evlenemem. ablacığım bunun bir çaresi yok mudur. kimseyle bu sorunumu paylaşamıyorum. kime anlatabilirim ki. senden başka kimseye de açamazdım bu sorunumu. Ameliyat olunabileceğini duymuştum. ama bu ameliyat nasıl olur ve kaç paradır bilmiyorum. ablacığım ne olur bana yardım et. tek çarem sen oldun. cevabını umutla bekleyeceğim. kendinize dikkat edin. beni bu dert konusunda aydınlatın ablacığım yoksa iyice bunalıma gireceğim.​

Sevgili kızım, aslında insanın cinsel organı da tıpkı, tüm vücudundaki diğer organları gibi farklılık gösterir. Yani her insanda değişik olabilir. Yine de eğer seni bu derecede rahatsız ediyorsa, benim de bildiğim artık bu alanda da estetik operasyon yapılabiliyor… Bir kadın doğum uzmanıyla görüşüp, muayene olmalı ve bu alanda estetik ameliyat yapabilen bir uzman için danışırsın… Kızım doktorların bu tür ameliyatlar için ne kadar para isteyeceklerini elbette bilemem…çünkü her doktorun ücreti değişiktir…
Sevgilerimle…

---> Cinsel organımda bir sorunum var

Haydar Dümen Yerine Yanlıslıkla Güzine mi Göndermiş Bu BayanxD

ne soruyu soran ciddi ne de verilen cevabın bir ehemmiyeti var. işte böyle yazarlar para kazanıyor ve işte bu yazarların yazdığı gazetelere para ödeniyor.

memleketim bu hallerde.

o değil de bunları okuyup gülen hatırı sayılır bir kitle de var.

birileri bunları uydurup uydurup yazıyor......
bunlar gazetelerdemi yayınlanıyor böyle ?

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri