Cinler Hz. Mehdi'ye Hizmet Etmek İçin Emir Bekliyorlar. Cinler Kesin Olarak Allah'ın Kontrolündedir

meridyen2

Kayıtlı Üye
Cinler Hz. Mehdi'ye Hizmet Etmek İçin Emir Bekliyorlar. Cinler Kesin Olarak Allah'ın Kontrolündedir

Sayın Adnan Oktar’ın 31 Mayıs 2010 tarihli Adıyaman Asu TV röportajından

ADNAN OKTAR: ... Zamanı gelince Mümin cinler Cenab-ı Allah’tan emir alıp işte şurada diyecekler, elimizle koymuş gibi gidip bulacağız. O kadar. İnşaAllah, bir kısmı vahiyle Hz.İsa’ya (a.s.), ama Mümin cinler şu an emir bekliyorlar. Bak Cenab-ı Allah diyor ki; şeytandan Allah’a sığınırım, “iznimizle,” iznimizle, Benim iznimle diyor Allah. “Elinin altında iş gören cinler vardı” diyor Hz.Süleyman (a.s.) için. Mehdi (a.s.) için de diyor ki Allah, hadisi şerifte Peygamberimiz (s.a.v.) Cenab-ı Allah’tan aldığı vahiyle bildiriyor. “Hz.Süleyman (a.s.) gibidir” diyor Mehdi (a.s.). Ne demek bu? Dünya hakimi olacak demektir ve cinler emrinde olacak demektir.

Dün bu konularda daha detaylı bilgiler gelmeye başladı bize inşaAllah. Urfa’dan da bazı kardeşlerimizden de bilgiler geldi. Çok detaylı bilgiler edindik, onları da önümüzdeki günlerde inşaAllah kardeşlerimize sunacağız. Ama sakın oturup cinciliğe merak salıp da böyle cinlerle bağlantıya girmeye kalkmasınlar. Çünkü çok büyük ustalık gerektiren, itina gerektiren bir şeydir. Ama bu konuda üstad olan kişiler hakikaten var Urfa’da. Onlar kendilerini biliyorlar inşaAllah. O mübarek belde de, nedense Allah’ın hikmeti oradalar daha çok inşaAllah. Böyle bir şeyin doğruluğunu da tam teyidetmiş olduk. Hakikaten bu başparmak tırnak üzerinde bir görüntünün oluştuğunu ve isteyenin, istediği şeyi görebildiğini müşahade ettik anladık yani, inşaAllah bunları daha detaylı anlatacağız Allah’ın izniyle. İnşaAllah.

SUNUCU:Ben bu konulara katılmak istemiyorum.

ADNAN OKTAR: Mümin cinler Allah’ın emrindedir, yani biz nasıl Allah’a güveniyoruz, Allah’ın kontrolünde bir varlık. Cin zavallının zavallısıdır, Allah ne emrederse onu yapar. Yani bütün tecelli Allah’tandır, elinin üzerinde görüntüyü Allah meydana getirir. Cini vesile yapar, cinin ne gücü var, cin zaten zavallının teki. O kardeşimiz de, o elinde görüntü oluşan kardeşimiz de çok ürkmüş, defalarca elini yıkamış böyle. Bakıyormuş yine görünüyor böyle dörtgen böyle ekran gibi bir görüntü. Çok net görünüyor diyor, bir daha yıkamış yine görünmüş. Çok uzun süre sonra geçmiş görüntü, bayağı uğraşmış gitsin diye. Hakikaten bir duası var, yapılan bir şekil var.

SUNUCU: Kendimi onun yerine koyuyorum da Hocam.

ADNAN OKTAR: Ama mutlak güç Allah’ındır. Allah’tan başka güç sahibi yoktur. Cinin ne gücü var, cin zavallı bir varlık. Bir tecelli, Allah’ın bir tecellisi. Mesela ha bir mendil parçası, ha cin. Yani bir gücü yok ki, bütün güç Allah’a aittir. Yoksa oraya sen, o yazıları yazan da Allah’tır, cini orada yaratan da Allah’tır, o görüntüyü meydana getiren de Allah’tır. Cin ne yapsın, cinin öyle bir şeyi yok. Cine ayrı bir güç gibi bakmak doğru olmaz...
(röportaş harun yahya)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri