Yokturlar.
Yokturlar.
Ben de böyle düşünüyordum,
Sonra çok ilginç bir olay oldu, başıma bir şey gelmedi ancak bu varlıklara sahip bir adamla tanıştım. Tekrar düşünmeni tavsiye ederim.
Fikriniz değiştiren ne oldu?
Mesela o adam size cinlerimi gösterdi ?
Bunu yazarken benim zaten kendi fikrim olduğunu biliyorsunuz hanımefendi.
Böyle olmalı zaten, ancak inanç söz konusu olan bir meselede var ya da yok demek ne kadar doğrudur?
İnanmıyorum demeniz çok daha doğru olur, kendi düşüncenizi belirtmesi de ancak bu noktada olur.
Hayır, anlatamayacağım bir şey yalnız adamın her şeyden haberi oluyordu. Şu an da öyle. Nereye gitmek görmek isterse gösteriyorlar.
Hanımefendi ö.Ä·.ü.z.e tapanlara saygı duyuyor musunuz? Mesela bazı insanlara hakaret ederken ö.k.ü.z diyoruz.
Herkesin inancı kendisi ile alakali bir şey.
Zaten genel yorum yapmam saçma olur. Yorumları kendi mantığım ile ilgilidir. Size göre vardır bana göre yoktur.
Bahsetmeye çalıştığınız şey saçma kopyala yapıştır konuşanlar için söyleyin siz isterseniz.
İyi de kimseye hakaret etmediğim sürece uslubum beni ilgilendirir.
Somut varlıklardan bahsetmissiniz ne güzel. Soyut(matematik hariç) varlıklara inanmam.
Mesela ne ?
Bana beni şaşırtacak bir şey söylemeniz gerekir ki aklımı kurcalasin. Fikrimi degistirsin. : )
Bahsettiğim şey buydu, sözlerim amacına ulaşmış, ne mutlu.
''Soyut(matematik hariç) varlıklara inanmam.''
Ben de bundan söz ettim; soyut varlıklar yoktur demek yerine, soyut varlıklara inanmam demeniz doğru olur demeye çalıştım.
İyi günler.
Pekala, vakti geldiginde anlatacağım, acelesi yok. :221:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.