Çin Rostosu (Çin Yemeği)

ashli

Bayan Üye
ÇİN ROSTOSU

Kullanılacak malzeme (8 kişi için):
1/2 kilo rostoluk dana eti,
1/2 kilo rostoluk koyun eti,
yeteri kadar tuz ve karabiber.

Yapımı:
Dana ve koyun rostolarını üzerlerini örtecek kadar soğuk suda ve iki ayrı kapta tuzunu ve biberini koyduktan sonra pişinceye kadar haşlamalı. Etler haşlanınca bunları sularından çıkarıp bir kenarda soğumaya bırakmalı. Sonra bunları eşit kalınlıkta dilimlere doğramalı ve iki ayrı kayık tabağa yerleştirmeli. Bu söğüş etleri Çin usulü kurri'll sosu veya gribîş sosuyla servis yapmalı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst