Cin Mescidi

Cin1

Kayıtlı Üye
hsnc9.jpg

Selamun Aleykum Belki Bilmeyenler Vardır Diyerek Paylaşıyorum..

Peygamber efendimiz (s.a.v) davet için gittiği Taif dönüşünde yol üzerindeki Nahle Vadisi'nde namaz kılarken bir grup cin Kur'an-ı Kerim'i dinleyerek etkilenmişlerdir. Daha sonra Hz. Muhammed'i takip eden bu cinler Mekke girişinde efendimizle görüşmüşler ve müslüman olmuşlardır. Kur'an-ı Kerim'deki Cin Suresi burada nazil olmuştur. Sonraları bu mekana bir mescit yapılarak Cin Mescidi ismi verilmiştir. Peygamberimiz insanlara ve cinlere İslam'ı tebliğ etmek için görevlendirilmiştir. Bu hakikat Kur'an-ı Kerim'de şu ayetle açıklanır: "Ben insanları ve cinleri ancak bana ibadet etsinler diye yarattım". (Zariyat, 56)
cinmescidi2.jpg

---> Cin Mescidi

[MENTION=158167]LIYA[/MENTION] tşk ederim :) eksik olmayasın.

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] abla görmeni istedim bu arada görüşemiyoruz özledim ablacım.

---> Cin Mescidi

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] sagolasın ablası bende seni özledim...

Zaten peygamber efendimiz aleyhisselamı diger peygamberlerden ayıran özelliklerden biri cinlere de peygamber olarak gönderilmesi değilmidir...

---> Cin Mescidi

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] kesinlikle cinlerinde peygamberleri vardı daha önceleri onlarada ablacım bir şey denıyordu hatta cubbeli ahmet hocanın bir sohbetınde duymuştum aklıma gelmedi.

:R

---> Cin Mescidi

Gerçekten İslam'ın farkı burada, sadece insanlar için değil, Cinler için bile mescit var... Diğer hangi dinlerde var Cinlere ibadet yeri...

---> Cin Mescidi

biraz daha bilgi

savaşlara bile girmişlerdir bu cinler bununda bilgisi veriyim..

---> Cin Mescidi

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] Hz Süleyman (a.s.)ı blirsin...Kendisinin emrinde bir sürü cin vardı onun mucizeside buydu...Bunlar islam peygamberlerinin mucizeleridir aslında ama hala inanmayan ve inanmak istemeyenler hepsine bahane bulmuşlardır...Resulullah zamanında da mekke halkı mucize isteyince ayın ikiye yarılma olayı gerçekleşmiş ve gözlerinin önünde olan bu olaya bile sihir demişlerdir...bu başka bir konu tabi mucize deyinde aklıma geldi birden yazıverdim...Allah insanların kalp gözünü kapatmasın

---> Cin Mescidi

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] sagolasın ablası bende seni özledim...

Zaten peygamber efendimiz aleyhisselamı diger peygamberlerden ayıran özelliklerden biri cinlere de peygamber olarak gönderilmesi değilmidir...

Allah razidir insaAllah senden ve cümle ümmetten de Cin arkadaşım...

Evet Güzel soyledin hayaL hanım Efendimiz s.a.v sadece insanlara degil cinlerede göderilmiştir...Hatta o mubarek kasva onun bile Efendisi heleki o Efendimiz için ağliyan hurma kütüğü.

Rabb'im bizleri cümlemizide Kul'u, Efendimiz s.a.v'de Ümmeti olarak kabul buyurur insaAllah...

---> Cin Mescidi

Allah razidir insaAllah senden ve cümle ümmetten de Cin arkadaşım...

Evet Güzel soyledin hayaL hanım Efendimiz s.a.v sadece insanlara degil cinlerede göderilmiştir...Hatta o mubarek kasva onun bile Efendisi heleki o Efendimiz için ağliyan hurma kütüğü.

Rabb'im bizleri cümlemizide Kul'u, Efendimiz s.a.v'de Ümmeti olarak kabul buyurur insaAllah...

Aminn aminn inşallah önce sizleri sonra bizleri

---> Cin Mescidi

Ecmain :) inşallah

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] valla öyle arada realdede anlatırım olayları kimisi inanmaz bile. ne desek

allah hidayet nasip etsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri