Çin Hakkında Merak Ettikleriniz

Salvo

Kayıtlı Üye
Slm Arkadaslarben dogus cin de 1.5 yil okudum su anda burda ithalat&ihracat ofisim war burdan merak ettiginiz herseyi sorabilisini size soyle kisace bi cini tanitayim ilk once...

CIN dunyanin en kalabalik ulkesi(1milyar 300 milyon)bence dunyanin en hizli ve guvenilir adimlarla gelismekte olan ulkesi cindir turkiye pazarinda bulunan mallarin %70 yakin hersey cinden gelmektedir.niye mi turkiye yapamiyormu bu mallari tabiki yapabiliyor ama cin den gelen mala hem daha kaliteli hem daha ucuz siz bakmayim turkiye piyasasindaki sahte cin mallarina onlar bazi insanlarimizin burda yaptigi ucuz we sahte mallardir.cinde dunyanin en buyuk markalalirin hemen hemen hepsinin cinde fabrikasi bulmak mevcuttur.wolswagen,mazda,adida,mach3.vs.... kucuk bi cercevede size anlatmaya calistim cini daha sonra her sorunuza teker teker yani vermeye caliscam .

Shanghai
shanghai da yagmur duasi

p7011413jj7.jpg

arkadaki mekanlar shanghai en unlu mekani

p7011425ph6.jpg

yiwu futian pazari.dunyanin en buyuk toptan aliswerisi merkezi aradiginiz her kategorride mali inanilmazi fiyatlara bulabilirsiniz

p7051422bs0.jpg

buda benim yiwudaki soforum kankam..uc tekerlekli bisikletiyle 24 saat is basinda

p7051432sg4.jpg

burasida shenzhen/shekou cinin eletronik pazari arkadaki bizim turk lokantasi olur shenzhende yolu dusen olursa buyursun gelsin calisanlari hepsu turktur

p2210111zi7.jpg

hangzhou dayiz..tercumanlik yaptigim zamanlar

p6040033yk1.jpg

buda benim ofiste bi goruntu CHINA/NINGBO
bu arada ben ningbo da kaliyorum shanghai 3 saat uzaklita zhejiang bolgesinde
cinin 6.buyuk sehri secildi gecen sene

p3300001iv4.jpg

Burasida benim ofis...

p2240162ls7.jpg

Jaopn,kore,vietnamli arkadaslarla japon lokanasinda yemek yerken

pc290022em5.jpg

polonyali ex Girlfirendim

dscn2875pl2.jpg

burda cok ciddi cikmis kankam benim....

p7051436wl8.jpg

cinin en guzel en temiz denizin oldugu hai nan adasi (dikkat edin deniz super,gunes super,kum super,guzel kizlari gecin.bizin cinlilerin uzerinde kot pantolon,ceket,ellerinde semsiye var ve sehirde sifir night club)nedeni bronzlasmak istememleri neymis efende beyaz ten daha sexy daha cekiciymis;>

p1240028ot7.jpg

vietnam,philipin,japon...arkadaslarla

pc290079wr0.jpg

benim koreli ex manitam

p72707272ml5.jpg

gene...biz...

p72807302mv7.jpg

cinde dugunde...

p2250006oz3.jpg

kankalarin kankasi...

p7051434mi0.jpg

cinde televizyon studyosunda...elbise reklami yaparken...

p1180179ya7.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri