Salvo
Kayıtlı Üye
Slm Arkadaslarben dogus cin de 1.5 yil okudum su anda burda ithalat&ihracat ofisim war burdan merak ettiginiz herseyi sorabilisini size soyle kisace bi cini tanitayim ilk once...
CIN dunyanin en kalabalik ulkesi(1milyar 300 milyon)bence dunyanin en hizli ve guvenilir adimlarla gelismekte olan ulkesi cindir turkiye pazarinda bulunan mallarin %70 yakin hersey cinden gelmektedir.niye mi turkiye yapamiyormu bu mallari tabiki yapabiliyor ama cin den gelen mala hem daha kaliteli hem daha ucuz siz bakmayim turkiye piyasasindaki sahte cin mallarina onlar bazi insanlarimizin burda yaptigi ucuz we sahte mallardir.cinde dunyanin en buyuk markalalirin hemen hemen hepsinin cinde fabrikasi bulmak mevcuttur.wolswagen,mazda,adida,mach3.vs.... kucuk bi cercevede size anlatmaya calistim cini daha sonra her sorunuza teker teker yani vermeye caliscam .
Shanghai
shanghai da yagmur duasi
arkadaki mekanlar shanghai en unlu mekani
yiwu futian pazari.dunyanin en buyuk toptan aliswerisi merkezi aradiginiz her kategorride mali inanilmazi fiyatlara bulabilirsiniz
buda benim yiwudaki soforum kankam..uc tekerlekli bisikletiyle 24 saat is basinda
burasida shenzhen/shekou cinin eletronik pazari arkadaki bizim turk lokantasi olur shenzhende yolu dusen olursa buyursun gelsin calisanlari hepsu turktur
hangzhou dayiz..tercumanlik yaptigim zamanlar
buda benim ofiste bi goruntu CHINA/NINGBO
bu arada ben ningbo da kaliyorum shanghai 3 saat uzaklita zhejiang bolgesinde
cinin 6.buyuk sehri secildi gecen sene
Burasida benim ofis...
Jaopn,kore,vietnamli arkadaslarla japon lokanasinda yemek yerken
polonyali ex Girlfirendim
burda cok ciddi cikmis kankam benim....
cinin en guzel en temiz denizin oldugu hai nan adasi (dikkat edin deniz super,gunes super,kum super,guzel kizlari gecin.bizin cinlilerin uzerinde kot pantolon,ceket,ellerinde semsiye var ve sehirde sifir night club)nedeni bronzlasmak istememleri neymis efende beyaz ten daha sexy daha cekiciymis;>
vietnam,philipin,japon...arkadaslarla
benim koreli ex manitam
gene...biz...
cinde dugunde...
kankalarin kankasi...
cinde televizyon studyosunda...elbise reklami yaparken...
CIN dunyanin en kalabalik ulkesi(1milyar 300 milyon)bence dunyanin en hizli ve guvenilir adimlarla gelismekte olan ulkesi cindir turkiye pazarinda bulunan mallarin %70 yakin hersey cinden gelmektedir.niye mi turkiye yapamiyormu bu mallari tabiki yapabiliyor ama cin den gelen mala hem daha kaliteli hem daha ucuz siz bakmayim turkiye piyasasindaki sahte cin mallarina onlar bazi insanlarimizin burda yaptigi ucuz we sahte mallardir.cinde dunyanin en buyuk markalalirin hemen hemen hepsinin cinde fabrikasi bulmak mevcuttur.wolswagen,mazda,adida,mach3.vs.... kucuk bi cercevede size anlatmaya calistim cini daha sonra her sorunuza teker teker yani vermeye caliscam .
Shanghai
shanghai da yagmur duasi
arkadaki mekanlar shanghai en unlu mekani
yiwu futian pazari.dunyanin en buyuk toptan aliswerisi merkezi aradiginiz her kategorride mali inanilmazi fiyatlara bulabilirsiniz
buda benim yiwudaki soforum kankam..uc tekerlekli bisikletiyle 24 saat is basinda
burasida shenzhen/shekou cinin eletronik pazari arkadaki bizim turk lokantasi olur shenzhende yolu dusen olursa buyursun gelsin calisanlari hepsu turktur
hangzhou dayiz..tercumanlik yaptigim zamanlar
buda benim ofiste bi goruntu CHINA/NINGBO
bu arada ben ningbo da kaliyorum shanghai 3 saat uzaklita zhejiang bolgesinde
cinin 6.buyuk sehri secildi gecen sene
Burasida benim ofis...
Jaopn,kore,vietnamli arkadaslarla japon lokanasinda yemek yerken
polonyali ex Girlfirendim
burda cok ciddi cikmis kankam benim....
cinin en guzel en temiz denizin oldugu hai nan adasi (dikkat edin deniz super,gunes super,kum super,guzel kizlari gecin.bizin cinlilerin uzerinde kot pantolon,ceket,ellerinde semsiye var ve sehirde sifir night club)nedeni bronzlasmak istememleri neymis efende beyaz ten daha sexy daha cekiciymis;>
vietnam,philipin,japon...arkadaslarla
benim koreli ex manitam
gene...biz...
cinde dugunde...
kankalarin kankasi...
cinde televizyon studyosunda...elbise reklami yaparken...