Çin askerlerinin inanılmaz yetişme şartları Dev Arşiv Yaptım Görmeniz İçin

Tarquin

Kayıtlı Üye
Umarım arşivimi beğenmişsinizdir

Çin deyince aklınıza ne geliyor? Kelime bazında benim aklıma "kalabalık" geliyor. Evet gerçekten de son derece kalabalık bir ülke ancak bu kalabalıklığına rağmen hızle gelişen ender ülkelerden.

Gelişmişlik sadece ekonomik alanda değil elbette. Askeri açıdan da inanılmaz gelişmeler yaşıyor Çin. Askeri alanda gelişmenin en büyük gerekliliklerinden olan "disiplin" konusu Çin'de üst düzeyde. Bu düzey, bazen o kadar inanılmaz seviyelere ulaşıyor ki, insan hayret edemeden duramıyor doğrusu.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

21.jpg

---> Çin askerlerinin inanılmaz yetişme şartları Dev Arşiv Yaptım Görmeniz İçin

emeqine saqlık saqol

bordo berelilerimiz var bizimde:D

Bizim de iman gücümüz var. Türk askerine kafa tutacak bi millet daha tanımam.

evet güzel disiplin...bugün 196 uygur türkünü kurşuna dizdiler..yazıklar olsun!!

Ninja Warrior'u izleyin siz...

Sıkı eğitiyorlarmış ama bir tank,bir bomba,bir helikopter vs. karşısında sinek gibi kalırlar orası ayrı.Savaşlarda artık askerlerin etkisi çok azalıyor.Bu arada sondan 2. fotograf Michael Jackson'ı hatırlattı :D

Turkıyede yapsan teror kalmaz.. demıs bir arkadasımız. kendısı sanıyorum orgeneral olmus. Turkıye de sılahlı kuvvetlerın içinde. herseyı bılıyor. Adamlar daha kapıtalızm bılmemnelerle ugrasıyor sen gıtmıssın mılletın pesmergesıne ozenıyosun. Farkında degılsın ama bızde(tsk) buna vatın haınlıgı derler.

vay be :s

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri