Çimenli Eşyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_-RoCk-_

Bayan Üye
burdaki herşey çimenlerle yapılmış :S:S:S

1. Çimenli Terlikler

Nerede olursanız olun, bu sıradışı terliklerle ayağınız hep çimlere basacak.

2. Çimenli Lamba

Yapay çimenin de dahil olduğu, tamamen geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış olan küp şeklindeki lamba yerde, masanın üzerinde kullanılaibliyor, ya da havaya asılabiliyor.

3. Yosun Banyo Paspası

Bu sıradışı banyo paspasının tasarımı Nguyen La Chanh'e ait.

4. Çimen Çemberi

David Gallaugher'in çimenle kaplı çemberi, gittiğiniz her yere doğanın bir parçasını götürmenizi sağlıyor.

5. Çimen Çizgili Park Yeri

Ji-Hye Koo, park yeri çizgilerini çimlerle kaplamış.

6. Çimenli Koltuk

Ready Made dergisi okuyucularına nasıl çim koltuk yetiştieceklerini anlatıyor.

7.Çimen Sandalyeli İki Tekerlekli Araç

Bu canlı iki tekerlekli araç hem mobil bir fidan dikme makinesi, hem de insan taşıyıcısı.

8.Yeşil Devrim Askılıkları

Doğadan esinlenilerek yapılmış olan havlu askılıkları banyolara renk katıyor.

9. Büyüyen Ağaç Sandalye

Michele Bussien tarafından tasarlanan bu ürün, şeffaf plastik bir sandalyenin büyüyen bir ağacın üzerine yerleştirilmesi ile oluşuyor.

10. Büyüyen Takılar

Hafsteinn Juliusson tarafından tasarlanan büyüyen takılar, modern değerlerin yeniden tanımlanmış halleri. Ürünler mücevherat ve bahçe işleri, moda ve organizma arasında bir çarpışma yaratıyor.

Bn emeğimi werdim sizde bi +rep werirsiniz artık hahaha

lütfeen....

---> Çimenli Eşyalar

yok be sn hiç çimende oturmadın mı da batsın eğer oturmadıysan çok şey kaybetmişsin (yha +rep weren yokmu yha :()

---> Çimenli Eşyalar

batmazlar diysun da ya içinden diken veya taş çıkarsa batmaz mı ve en iğrençiiçindenböcek çıkarsaaaaaaaa(acıdım sana +rep veriyorum yalvarma artık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri