Cilt kanseri
S sibel_ Bayan Üye 28 Şub 2007 #5 YA CİLT KANSERİ ÇOK KÖTÜ BİŞEYMİŞ BAKSANIZA İĞRENÇ ANNEM HEP YAZIN ZARARLI GÜNEŞ IŞINLARINA KARŞI KREM SÜR DİYODU DİNLEMİYODUM BU SENE SABAH AKŞAM SÜRERİM ARTIK:s
YA CİLT KANSERİ ÇOK KÖTÜ BİŞEYMİŞ BAKSANIZA İĞRENÇ ANNEM HEP YAZIN ZARARLI GÜNEŞ IŞINLARINA KARŞI KREM SÜR DİYODU DİNLEMİYODUM BU SENE SABAH AKŞAM SÜRERİM ARTIK:s
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 2 Mar 2007 #7 Bunlar Gercekmıkı Acabaaa Iggggg Yanııı ALLah DuSMan BaSına Vermesın Valla.
S sibel_ Bayan Üye 2 Mar 2007 #8 evet bunlar geçrektede oluyomuş ya bunlardan miğdeniz kalkıyo ya bide otopsiyle ilgili videolar var onları izlesenize
evet bunlar geçrektede oluyomuş ya bunlardan miğdeniz kalkıyo ya bide otopsiyle ilgili videolar var onları izlesenize
HåRßïCoCµK Kayıtlı Üye 3 Mar 2007 #9 Iyyyyyyyyy İgrenc Allah Yardımcısı Olsun Dusmanımın Basına Vermesin
S SİBEL_1 Bayan Üye 13 Mar 2007 #10 ay çok kötü yaa ben cilt kanserini bu kadar aşırı bişey beklemiyodum açıkçası allah korusun yaaa
~Feet~Boost~ Kayıtlı Üye 18 Tem 2009 #11 ---> Cilt kanseri ozon da delinirse,artık herkes böyle olur...