çilekli paskalya çöreği

İnci

1907
Prenses
Malzemeler

7 Adet paskalya çöreği
400 gr çilek
2 Su bardağı krem şanti
Hazırlanışı
Paskalya çöreklerinin üst kısımlarını kesin ve bir kaşıkla içlerini boşaltın.
Çok derin bir kesik olmamasına özen gösterin.
Çilekleri iyice yıkayın.
Küçük küçük doğrayıp, krem şantinin yarısı ile karıştırın.
Elde ettiğiniz bu karışımı çöreklerin içine doldurun.
Kestiğiniz çöreklerin üst kısımlarını da üzerlerine yerleştirin.
Kremanın kalanını şırıngaya veya sıkma torbasına doldurun ve çöreklerin üzerini süsleyip, servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst