çilek sevenlere geLSin (:
mystic Bayan Üye 25 May 2009 #3 ---> çilek sevenlere geLSin yok nereye baksam bugün yiyecek birşeyler görüyorum Bir de aklımdayken bilgi vereyim 1 kilo limonda, 1 kilo çilekten daha fazla şeker varmış
---> çilek sevenlere geLSin yok nereye baksam bugün yiyecek birşeyler görüyorum Bir de aklımdayken bilgi vereyim 1 kilo limonda, 1 kilo çilekten daha fazla şeker varmış
endLesS Webmaster 25 May 2009 #4 ---> çilek sevenlere geLSin hahaha tesekkurler gızem bılgın ıcın semıh sanada tesekkurler paylasımın ıcın
---> çilek sevenlere geLSin hahaha tesekkurler gızem bılgın ıcın semıh sanada tesekkurler paylasımın ıcın
kanat$z_melek Bayan Üye 25 May 2009 #5 ---> çilek sevenlere geLSin Ya yapma kilo alıcam yiye yiye :s mahvoldum be ofFf şunlara bakmaya kıyamaz insan
---> çilek sevenlere geLSin Ya yapma kilo alıcam yiye yiye :s mahvoldum be ofFf şunlara bakmaya kıyamaz insan
damir Banned 25 May 2009 #8 ---> çilek sevenlere geLSin harika görünüyorlar valla akşam akşam canım çekti =( teşekkürler paylaşımlar için..
---> çilek sevenlere geLSin harika görünüyorlar valla akşam akşam canım çekti =( teşekkürler paylaşımlar için..
L limonlubrokoli Bayan Üye 7 Haz 2009 #14 ---> çilek sevenlere geLSin birde pudra şekeriyle ımm.. olsa da yesek anları..