Cildiniz Kişiliğinizi Ele Veriyor!

ashli

Bayan Üye
4faceo.jpg

Vücut tipi tavır ses tonu gibi kişiliğinizin aynası özelliklere artık cilt tipinizi de ekleyebilirsiniz.

Bazı uzmanlara göre cilt tipleri ile kişilik yapıları arasında belirgin bir bağ var. Cilt türü ile kişilikler arasındaki açıklamaları siz de yorumlayın!

Düzgün ve yumuşak

'Bebek cildi gibi' diye tanımlanan bu cilde sahip olan kişiler başkalarına çok güvenir. Sadık ve hoş sohbettirler. Çabuk rencide olurlar. Alaya hiç tahammülleri yoktur. Kişilikleri gergin olduğu için kendilerini tutamayıp ağladıkları çok olur. Başkaları tarafından ciddiye alınmamak veya dalga geçilerek küçük düşmek en büyük korkuları arasındadır.

Düzgün ve sıkı

Gergin görünen parlak renkli cilt ince bir yaradılışın göstergesidir. Böyle kişiler genellikle kültürlü olur. Güzel şeylere aşıktırlar. Kargaşadan nefret ederler. Titizdirler. Sanata karşı büyük eğilimleri vardır. Güzelliğe o kadar hayrandırlar ki kadife dantel mücevher gibi şeyleri veya beğendikleri herhangi bir eşyayı sadece okşamak bile onlara zevk verir. Yaradılışlarında reddedilmez bir asalet vardır.

Kaba ve kalın

Cildi kaba kalın ve sımsıkı olan bir insanın genellikle sonsuz bir hayat kaynağı vardır. Böyle bir insan harekete geçtiği zaman etrafındakileri adeta huzur içinde bırakan parlak başarılar kazanır. Bu insanlar tatlı dil ve güler yüzden pek anlamaz. Onun için başa geçtikleri zamanda elemanlarını güzellikle yola getirmek akıllarına gelmez.

Yağlı ve esmer

Görünüş itibariyle düzgün sıkı renk itibariyle esmer olan yağlı cilt iyi karar vermesini bilen insanda bulunur. Böyle bir insan daima tedbirli ve ihtiyatlı olarak hareket eder. Herhangi bir işi iyice tahlil ve tetkik etmedikçe üzerine almaz. Hareketlerinde ne derece ağır ve tedbirliyse sözlerinde o kadar düşüncesizdir. Yakınlarıyla konuşurken sözlerine hiç dikkat etmez. Herhangi bir yenilik onu ürkütür. Daima kendi istediği olsun ister. İşler kendi arzusuna göre olmadı mı canı sıkılır hatta sinirlenir.

Koyu sarı cilt

Bilhassa vücudu ve boynu cildi koyu sarı renkte olan insanlar karamsardır. Pek fazla enerji sahibi olmadıkları için daima yorgun ve isteksiz olurlar. Bununla beraber ne yapmak istediklerini bilir ve ona göre harekete geçerler. Etrafındakilere etki etmesini iyi becerirler. Sakindirler. En olmadık ve önemli vaziyetler karşısında bile sabırlarını kaybetmezler. Çok zaman onların bu sakin tedbirli temkinli halleri etrafta soğuk olduklarına dair bir fikir yaratır. Bu gibi kimseler bilhassa uzun zaman süren hafıza ve dikkat isteyen işler için biçilmiş kaftandır.

---> Cildiniz Kişiliğinizi Ele Veriyor!

Hemen hemen doğru Cikti

Herkese guveniyorDUM :)
Artik degil

Ama gerisi doğru xD

cilt tipimi cozebilsem hangisine uygun oldugumu yazardim ama tesbit edemedim cildimi :) yukardakilerin hic biri sanirim

Koyu sarı cilt

Bilhassa vücudu ve boynu cildi koyu sarı renkte olan insanlar karamsardır. Pek fazla enerji sahibi olmadıkları için daima yorgun ve isteksiz olurlar. Bununla beraber ne yapmak istediklerini bilir ve ona göre harekete geçerler. Etrafındakilere etki etmesini iyi becerirler. Sakindirler. En olmadık ve önemli vaziyetler karşısında bile sabırlarını kaybetmezler. Çok zaman onların bu sakin tedbirli temkinli halleri etrafta soğuk olduklarına dair bir fikir yaratır. Bu gibi kimseler bilhassa uzun zaman süren hafıza ve dikkat isteyen işler için biçilmiş kaftandır.

Çok karamsarım annemin tabiriyle sorunlu

aslinda varya, bu tur arastirmalar yapanlari neye yonelik yapiyorlar merak ediyorum.

hani biz diyoruz ya, yok daha neler yok ciltten yok hareketlerden vs. vs. kisilik cozuyorlar. cagizimizda herseyi cozuyorlar diyoruz ya. aslina bunlarin yeni yeni yaptigi arastirmalar calismalar zaten cok oncceeeee den dinimizi arastirarak bilebiliyorlar.

yani insanlarin nasil bir kisilikleri oldugu, el yapisina, burun,agiz,dudak vs. yapisina gore marifetnamede yazildigini duymustum. marifetname uydurma bir kitap degildir. Abdul Kadir Geylani hz. leri yazmisti sanirim (yaniliyor olabilirim ben oyle hatirliyorum).

hasansabbah marifetnameyi bana önermişti okumak için listeye eklediğim bir kitap :)

Düzgün ve yumuşak

'Bebek cildi gibi' diye tanımlanan bu cilde sahip olan kişiler başkalarına çok güvenir. Sadık ve hoş sohbettirler. Çabuk rencide olurlar. Alaya hiç tahammülleri yoktur. Kişilikleri gergin olduğu için kendilerini tutamayıp ağladıkları çok olur. Başkaları tarafından ciddiye alınmamak veya dalga geçilerek küçük düşmek en büyük korkuları arasındadır.

Ağlama kısmı tutmasada diğerleri kesinlikle aynı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri