çikolata Tabağında Kestane Tatlısı

İnci

1907
Prenses
Malzemeler:
Yarım kilo kestane
2 paket bitter çikolata
Yarım su bardağı toz şeker
1 kutu krema
1 paket vanilya
150 gram kadar hazır renkli şekerlemeler

Hazırlanışı:
Kestane kabuklarına çizik atıp bol sıcak suda haşlayın. Kestaneler pişince suyunu süzüp kabuklarını soyduktan sonra robota koyun. Şeker, vanilya ve kremayı ekleyip karıştırdıktan sonra buzdolabına kaldırın. Çikolata tabakları için küçük kaseleri yağlı kağıtla kaplayın ve ters çevirin. Mümkün olduğunca kırışık olmamasına dikkat edin. Çikolataları benmari usulü eritin. Yağlı kağıtları bu çikolatayla spatula ile kaplayıp buzluğa koyun. Çikolatalar donunca buzluktan alıp yağlı kağıtları 1-2 dakika sonra sıyırın. İçlerine kestaneli tatlıları paylaştırın. Şekerleme ile süsleyip servise sunun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst