Ciddi oynadık !

'-DamLa

Bayan Üye
"Güç dengeleri zaten bizdeydi. Ciddiyet, disiplin ve takım oyunu farkı getirdi. Takımların arasındaki dengesizlik ligi etkiliyor. Kulüpler yasası çıkarılmalı"
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü ile aralarında güç farkı bulunduğunu söyledi.
Karşılaşmayı değerlendiren tecrübeli hoca, "Lig uzun maraton. Puan kayıpları pahalıya mal oluyor. Bu yüzden sahaya en iyi kadromuzla çıktık. Oyunu ciddiye alarak oynadık. Zemin kötüydü. Sabırlı oynayarak pas yapmaya çalıştık. Rakip de geride kalıp gol yememek için uğraştı. Güç dengeleri zaten bizdeydi. Oyun disiplini, takım oyunu ve ciddiyet farkı getirdi" dedi.

ALPER POTUK AÇIKLAMASI
Güneş, Güneş, "Takımlar arasındaki dengesizlik lig yarışını olumsuz etkiliyor. Kulüpler Yasası mutlaka çıkmalı" diye konuştu. Eskişehirsporlu Alper Potuk'un transferi ile ilgili kurt hoca, "3 günde bir maç oynarken onu da düşünürsek darmaduman oluruz. Gelişmeler hakkında bilgim yok. Bunları konuşmak istemiyorum. Ama gelenler ve gidenler olacaktır. Ben Bursa maçını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

GÜNEŞ'TEN BURAK'A TEBRİK
Trabzon'un ilk golünü kaydederek Ankara'da gol sağanağını başlatan Olcan Adın, sevincini Volkan Şen ile paylaştı. Teknik direktör Şenol Güneş ise ligde gol sayısını 25'e çıkaran Burak'ı tebrik etti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri