Chrome Tarayıcısı kullanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doubleist

Kayıtlı Üye
Google Chrome kullanıyorum, fakat benim netimden mi kaynaklı, yoksa tarayıcıdan mı bilemiyorum, forum, diğer sitelere göre daha yavaş çalışıyor, sizce tarayıcıdan dolayı mı? Hangisini kullanma mı önerirsiniz ?

---> Chrome Tarayıcısı kullanıyorum...

KuLLandığını Tarayacı Bu Site İçin Önerdiğimiz Tarayıcıdır Zaten İşLetim Sisteminiz Nedir ?

İşLetim Sistemıniz Benim Fikrimce Win7 Nin Kötü SürümLerindne Birisidir.Sebep Bu oLabiLir Çünkü KuLLandığınız İşLetim Sisteminde 3 Pencere Açtıktan Sonra KasmaLar BaşLıyor Ve Pc'nizin Donanımı Ne Kadar İyi oLursa oLsun YavaşLamasına Neden oLuyor İnternet Geçmişini Ve ÇerezLeri TemizLemeni Öneririm ve Temp KLasörünü TemizLemeni SöyLebiLiyirim Ama win7 ultimate Tavsiye Ederim O Sürümün KuLLanıcıLarı Gayet Memnun Umarım Yardımcı oLabiLmişimdir ..

İyi ForumLar.

İşLetim Sistemıniz Benim Fikrimce Win7 Nin Kötü SürümLerindne Birisidir.Sebep Bu oLabiLir Çünkü KuLLandığınız İşLetim Sisteminde 3 Pencere Açtıktan Sonra KasmaLar BaşLıyor Ve Pc'nizin Donanımı Ne Kadar İyi oLursa oLsun YavaşLamasına Neden oLuyor İnternet Geçmişini Ve ÇerezLeri TemizLemeni Öneririm ve Temp KLasörünü TemizLemeni SöyLebiLiyirim Ama win7 ultimate Tavsiye Ederim O Sürümün KuLLanıcıLarı Gayet Memnun Umarım Yardımcı oLabiLmişimdir ..

İyi ForumLar.

Evet, starter en düşüğü..
Ama bilgisayarımın orjinali starter, bunu proffesional'a veya ultimate'e yükseltirsem daha kötü olmaz mı ?

BiLgisayarınızın ÖzeLLikLeri Çok Düşükse Performans aLamasınız .Orta DereceLi Bir Donanıma Sahipseniz Starter'den Daha İyi oLacağı Kanaatindeyim .

Anladım, bir an önce yükseltme yapmam lazım : )
Teşekkürler, kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri