Christopher Nolan Yeni Süper Kahraman Filmi Çekecek mi?

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
christopher-nolan-genel4-790x444.jpg

Takvimler 2005 yılını gösterirken Chistopher Nolan, süper kahraman filmleri dünyasına ilk adımını Batman Begins ile atmıştı. Aslında Batman Begins karışık tepkiler almış ve Bruce Wayne’in hikayesini daha karanlık hale getirmesi ve filmdeki kötü karakterlerin azlığı nedeniyle bazı kesimlerin eleştiri oklarına hedef olmuştu.
Ardından 2008 yılında The Dark Knight gelmiş ve bir anda Christopher Nolan’ı süper kahraman filmlerinin ilahı haline getirmişti. Filmde yer alan Joker karakteri, Batman karakterinin dahi önüne geçmiş ve Heath Ledger tarafından canlandırılan Joker, Jack Nicholson’ın Joker’i ile karşılaştırılır olmuştu.
Fakat Heath Ledger’ın zamansız ölümü ile The Dark Knight Rises filmi sallantıya girmiş, Christopher Nolan çok sevdiği ve çekerken çok iyi vakit geçirdiğini iddia ettiği Batman serisinden sıkıldığını ve üçleme ile birlikte seriye son vereceğini açıklamıştı. Sonuç olarak 2012 yılında The Dark Knight Rises’ın da vizyona girmesinin ardından dünya çapında üç film toplamda 2.5 milyar $ gibi bir gelir elde etmişti.
Bu gelişmelerin üzerine Man of Steel’ın yapımcılığını üstlenen Nolan, Time Out dergisi ile yaptığı röportajda yeni bir süper kahraman filmi çekip çekmeyeceği sorusuna üstü kapalı bir yanıt verdi denebilir.
Aslında üstü tam kapalı denemez ama hayatının on yılını Batman serisine harcadığını, çok güzel günler geçirdiğini ama yeniden süper kahraman dünyasına dönüş yapmasının biraz zor olduğunun altını çizmiş. Hatta Nolan’ın tam açıklaması şöyle;
Mesajdan yapılan alıntı:
“Süper kahraman filmleri türünde çok büyük deneyim kazandığımı düşünüyorum. Bunun için birçok şeyi keşfetmem ve araştırmam gerekmişti ama başardım. Hayatımın belki de 10 yılını buna harcadım ama çok iyi vakit geçirdiğimi net bir şekilde söyleyebilirim. Fakat 10 yılın ardından tekrar türe geri dönüş yapmayı ‘zor’ olarak nitelendirebilirim. Yine de asla asla dememek gerekiyor değil mi?”

---> Christopher Nolan Yeni Süper Kahraman Filmi Çekecek mi?

O her filmin ilahı zaten...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri