CHP'de üyelik krizi son hız devam ediyor

Üye yazımını yapması gereken eski MYK üyelerinin kimi 'haberim yok', kimi de 'yapmadık' dedi.

Yeni yönetime alınan dört isimle ilgili üyelik işlemlerinin tamamlanmadığı iddiaları CHP'de yeni bir tartışma yarattı. Parti Meclisi'ne seçilen Prof. Dr. Süheyl Batum, Prof. Dr. Sencer Ayata, Nihat Matkap ve Enver Aysever'in üyelik prosedürlerinin MYK'da tamamlanmadığı iddialarına, Genel Sekreter Önder Sav, 'Sorun yok. Her şey tüzüğe uygun' dedi.

Kurultay öncesinde MYK üyesi olan Mesut Değer, tartışmalarla ilgili şunları söyledi: 'Deniz Bey'in istifasından önceki MYK toplantılarından birinde, kurultay öncesinde ani gelişmeler olabilir düşüncesiyle üyelik yazımı konusunda Genel Sekreter Önder Sav'a yetki vermiş, bu kararı da oybirliğiyle almıştık. Bu çerçevede üyelikleri yapılmış olabilir. Bu tartışmaları doğru bulmuyorum.

ESKİ MYK ÜYELERİ NE DEDİ

Yılmaz Ateş: Kurultay öncesindeki salı günü son toplantıyı yaptık, ancak bize üyelik talebi gelmedi.

Nur Serter: MYK toplantısında bu isimlerin üyeliklerine ilişkin bir karar alınmadı.

Rıza Yalçınkaya: Özel işlerim nedeniyle son 15 günlük toplantılara katılamadım, bilgim yok.

KILIÇDAROĞLU DA BİLGİ ALDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, tartışmalar üzerine eski yönetimde üyelikten sorumlu eski Genel Sekreter Yardımcısı Algan Hacaloğlu ile görüşerek bilgi aldığı öğrenildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri