chk karMasık :S

qReenDayS<3...

Bayan Üye
ßasLıorm...
okuL yenı basLadı kmse bırbırını tanımıor tabıı.. herkes bırbırıne chk yabancı . sınıfımız oLan sınıfa qırdık we herkes kendınce yer secdı kendıne. sonra tanısdık we kaynasdık. ama bnım hıc dıkkatımı cekmeyen we onu hıc farqetmedıqım qormedıqım bırı wardı sımdıLerde asık oLup unutmaya caLısdıqm peSıMıst.. neyse ıshde sımdık yuzeyseLcene anLatmaya dwm edıyım.: ben okLun ıLk basLarnda bıryLe ckmaya basLamısdım bu farqetmedıqım peSımıst ıLk qorusde bana asık oLmusdu.. sonra bnde yawas yawas dıer cıktıqımdan soudum we qercekden ona asık oLmaya basLadım tabı haLa cıkıorum dıerıyLe.. neyse bu 2sını bır ıdare etmek qıbı bısey oLuor.. we bunu pesımıstde bLıor. we tabıı bnım onu sewDıqımı.. o benı tam tamına 2-3 ay boyunca bekLedı we ck sewdı.. dıerınden ayrıLmam ıcn ınanLmaz bkLedı.. sonundada ayrıLdım artık yurutemıodum cnku ısLer cıddıye bınmısdı we bn peSıMıste ınanıLmaz derecede baqLanmısdım :S asLında bn kmseye baqLanan bırıde deıLımdır resmen kendımLe sawasdım baqLanmamak uzere.. ama oLmadı ısde ne yazıkkı bekLenen oLdu we bn ck qarıp duyquLarLa baqLandım ona.. ama artık onsuz oLmuodu onu deLı qıbı sewıodum kı oda bnı cok sewıodu .. bnım sewmedıqım zamanLarda bnı bnden bıLe dha fazLa sewıodu yha onumuzde hıcbı enqeLde ykdu yhanıı.. ıkımzde brbırmıızı ck sewıodukk.. yha hatta yıLbası qecesıde fazLa ıcıp sana deLı qıbı asıqım senı sewıorm ws ws cumLeLerı sarfetmısım o anLatıordu :) ama bırde soLe bı durum warkı bız heb kendı aramızda cktık kımse bLmedı sadece bız bLıoduk cıktıqımızı..
o7.o1.2oo9 ...
ewet.. tamda bu tarıhde grcekten ckmaya basLamısdk artık .. ama bızım aramızda ck qarıp bı uyum wardı bız hep kawqa ederek anLasırdık :D oLaya qeL :D heb kawqa edıoduk oLe anLasıoduk sacmaLık ama oLe ısde (A) :$.. sewıyeLı kawqaLar quzLdı.. ama sonrasında en son derste fecı bı kawqa ettık asLında etmedık bıLe tamamen bnım yanLıs anLamam sonucunda hıc yuzune bıLe bakmadım we oda buna ck uzuLdu bn yıne dayanamadım we sewme qosderısı oLarak koLuna wurdum ama tınLamadan ckdı qıttı.. buna ck uzuLdum tabı sonra arkıLer cekdı kenara knusdu " SEN ONU SEWIOMUSUN " dıe..[ bu soruyu buyuk yazdm bırazdn sebebını anLtcam ;) ] oda tabı sewıorum sewmem mı fıLam demıs ama snradan knusunca anLadkkı bn ynLıs anLamıSdm herzamankı qbı.. bızde o aksam 2 ckk yakın arkımLe okLdan ckdıkdan snra bıyere qtmısdık aksam wakıtLerı.. sokakLarda bostur okuLun orLar dELı qıbı haykırıorm ama nasL waryha anLatamam :D senı sewıorumda cart curt fıLam :D sonra ıshde ewe qeLdım qeLdıkden yarım saat snra msj qeLdı ozur mesajı.. ama bn tabı ıLLa bı sebep arıcam ıLLa bı sonuc cıkartıcam yha herseyı dıdıkLedım.. o en son "eee napıon ashqm" yzDıqında bn dnusu oLmayan bı soru sordum.. ıshde dunyamı yıkan o anLık o soru oLdu .. sonra oda anLattı anLatttı.. we dedıkı " bn snı mutLu edemıorum ne yazıkkı senın ıcın bu fedakarLıqı yapmam Lasım " dedı yhanı bıtırmek ısdedı.. dusunsenıze onu deLı qıbı sewıosunuz we o artık herseyınız oLmus baqLanmakdan korkduuunuz kısı bıLe sızı bu sekıLde eLde war 0 durumunda bırakıo.. naapardnz...? bnım yabdıqım sey su oLdu.. ona heb ":D=):):D:D" qıbı quLen suratLar yoLLuodm takmıomus qıbı yabıodum ama o anLarda saLya sumuk aqLıodum kendımden qecmıs bı sekıLde ama bnLarn hcbırısını bLmıo.. we akan qozyasLarmn hıcbırınıde haketmıo !.. sonrasında arkadas oLaLm ddık ama ertesı qunde bn kabuL etmedım snra fıLm koptu tabı.. yhanı aramızdakı butn ıLskı bttı. ama bn ona aSıqım abı hemde nasL yha anLatam***ııı... ıshde sımdıLerdede unuttum sayıLır.. ama hatıraLarı hatırLadkca haLa aqLıorum.. Lanet edıorm baqLanmasaydım keske dıe. herzmn herseı daLqaya aLan bn neden bunuda oLe yabamadım bunu dsunuorm.. hemde ck.. sımdı aynı ortamda nadıren buLunuoruz yhanı dusununun.. ama artk eııyım eskıden da fenaydı onu 5 km otede qorsem yanına qtmıordum aLLhdn smdıkı durumum eı we onu unttm sayLr ;) dedıqm qıbı sadece bana soLEdıı o qsL sozLer we hatırLar kLdı akLımda.. bnım anLamadıqım tek sey su..: bana o kdr quseL seLEr soLıodukı hıcbı erkek bu kdr quzeL sozLerLe hıcbı kızı bu kdr mutLu edemezdı o derece.. hatta peSıMıst oLduqu ıcın heb " yha bız ayrıLırsak bn nabarm.. yha ayrıLırsak yasayamam kı " qıbısınden seLer soLıordu.. sonrada hıc ama hıc bekLemedıqım bı anda ona deLı qıbı asıkken onu kaybetmek korkusuyLa her an canım daha ck yanarken we ona baqLanmsken kaybettım.. we sımdıLerde ıse dedıqı sey : " bnım qozLerım artk ona o qozLe bakmaz! "

yorumLarınızı ınanınkı cok beqLıorum cok.. :S

---> chk karMasık :S

olayını yazış şeklinden bek anlamadım ama anladığım kadarıyla suç sende :s

Donuşun yok heralde :s Bence kızla arkadaş olmayı dene. Hiç olmazsa hayatından çıkarmamış olursun.

Allah yardımcın olsun :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri