Chatlaqın günlüğü -05/11/2008

Chatlaq_

Bayan Üye
yine sabahın 6.30 da kalktım içimden dedim bugün geçmez hazırlandım okula gittim bütün gün edebiyat yazılısına çalıştık bi de kopya hazırladık :Dkopyaları hırkanın içine koyduk ama yazılıda kopyaya gerek kalmadı yazdıklarımızdan hiç bişey çıkmadı yanımdaki arkdaşımla soruları beraber yaptık:D bakalım kaç alcam ama fazla güsel bi yazılı değildi şimdi evdeym ve birasdan yine yazılı çalışcam

yine sabahın 6.30 da kalktım içimden dedim bugün geçmez hazırlandım okula gittim bütün gün edebiyat yazılısına çalıştık bi de kopya hazırladık :Dkopyaları hırkanın içine koyduk ama yazılıda kopyaya gerek kalmadı yazdıklarımızdan hiç bişey çıkmadı yanımdaki arkdaşımla soruları beraber yaptık:D bakalım kaç alcam ama fazla güsel bi yazılı değildi şimdi evdeym ve birasdan yine yazılı çalışcam

ne olmuş yani çatlag kardeşş.. yazılıya kopya ile hazırlandım diye havamı basıyon heee..:181:
durmadan kendini aldatıyon bu hareketinle ve bunuda marifetmiş gibi anlatıyon bide utanmadan..:181:
insanlara örnek ol tamam mıııııııııı? örnek olmuyorsun madem ki, sus.. sadece sus.. bu bile güzel bir davranıştır değil mi tembellllllllllll!!hahaha

arkadaşım fizik-kimya-biyoloji-mat gibi zor ana derslerim varken edebiyata çalışcak değilim geçen gün oturdum mantık dersine çalıştım ona çalışcağıma bir sürü öss ye hazırlık soru çözerdim bu sistem bize kopya çekmiyi zorunlu kılıyor

arkadaşım fizik-kimya-biyoloji-mat gibi zor ana derslerim varken edebiyata çalışcak değilim geçen gün oturdum mantık dersine çalıştım ona çalışcağıma bir sürü öss ye hazırlık soru çözerdim bu sistem bize kopya çekmiyi zorunlu kılıyor

hadi ordan hadi ordan hadiii:8:
bu sistemi allak pullak edennnnnn, darmadağın eden nice ana kuzuları var değil miiiiii?:147:
onlar sistem mistem demiyorda sen niye diyon heee:147:
sen de tembellik var catlag kardeşim tembellik:181:
ben o ana dediğin dersleri yerim, hemde çıtır çıtır yerim çerez gibi:36:
sen niye yiyemiyon heeeeee:181:
çünkü ders çalışmayı sevmiyonda ondan, değil mi? hadi seviyom dee.......:150:

bnim kopya çekip çekmemem seni ilgilndirmez ayrıca tembel bi insan değilim tembel olsaydım sayısalı seçmezdim ye de göriyim bn seni bunun ders çalışmayı sewip sewmemekle alakası yok sewmeseydim öss ye hazırlanmazdım ve öss ye hazırlanan öğrenciler için gerçekten greksiz dersler koyuolar okulda bunu öğrenci değilsen anlayamassın tamam mı bizim burda çalışmaktan anamız ağlıo sn ne diosun lafını bil de konuş

uzatmayınn
fiko yorumlarını bıraz daha cıddı ve olgun dusunerek yaz
ne yanı sen o derslerı cok ii yapıyorsun dıye
baskalarınında ii yapması gerekmez

uzatmayınn
fiko yorumlarını bıraz daha cıddı ve olgun dusunerek yaz
ne yanı sen o derslerı cok ii yapıyorsun dıye
baskalarınında ii yapması gerekmez

tamam moderatörüm benim hemide aslan moderatörüm deeeeeeeeee.:91:
işte desi var işte, sen ne didiğimi anladın, ama ikazlarınızı ben alırım kulağıma küpe, başıma takke yaparımhahaha
ama ikazlarıma ve mesajlarıma ara veremem, nolur benden böyle bir talepte bulunmayın lütfeeeeeeeeeeennnn,
sizin huzurunuzda o kardeşe soruyorum; çalışmayıpta kopye çekene ne d,rler he ne dirler, kendisi cevaplasın bi zahmet...
sizleri seviyorummmmmmmm:106:

demek istedıgımız biraz daha ciddi ol
ne derlermıs calısmayıp kopya cekene
arkadasım bence bu ne senı ne benı nede baskasını ılgılendırır
sana mesaj yazma demıyoruz mesajlarında biraz daha ciddi ol dıyoruz

tamam uali moderatörüm de.....
benide bilgilendirdiği için, haliyle ilgilendim biran, ilgilenmek zorunluluğu hissettim kendimde... neyapayım duyarsızmı kalsaydım bu kardeşin söylediklerine.. vurdum duymaz bir insan mı olsaydım.. ha akıllı bir insan sa eğer; benim söylediklerim karşısında biraz hırslanır ve aklı selim davranıp dahada hemide dah fazla çalışır, kopye omaksızın değil mi? haksızmıyım???:106:

fiko bnim ne yaptığım seni ilgilendrmez bilip bilmeden her lafa atlama lütfen kavga etmek istemiorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri