Chat yaparken ne kadar dürüstüz? Sizce dürüst olmalı mıyız? Karşımızdakine ne kadar güvenmeliyiz?

---> Chat yaparken ne kadar dürüstüz? Sizce dürüst olmalı mıyız? Karşımızdakine ne kadar güvenmeliy

Karşımızdakine güvenmemeliyiz,herşeyimizi anlatmak zorunda değiliz. bu ona yalan söyleyeceğiz anlamına gelmez. en azından sorusunu cevaplamayız veyahutta geçiştirebiliriz.. onun dışında dürüst olmalıyız.. ne kaybederizki yalanla.

---> Chat yaparken ne kadar dürüstüz? Sizce dürüst olmalı mıyız? Karşımızdakine ne kadar güvenmeliy

herşeyi dökmeye gerek yok bence de :)

karşımızdaki insanı tanımadıktan sonra zaten en fazla ne kadar güvenebiliriz ki

reklam yasak...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dürüstlük pahalı mülktür,ucuz insanda bulunmaz..
Her zaman dürüst olmak gerek ki kişilikden ödün verilmesin değil mi?
Chatda da her zaman sınır olmalı:)

alıntı yaptıgın için mesajın içerigini sildim damla yanlış anlama oLdu mu

Yok konu Halledildiyse Sorun yok

internette yalan yoktur hersey gercektır. Benim boyum 1.90 sarısın mavi gozluyum

internetteki herkes doktor muhendis genel müdür patron futbolcu yazar vs...hiç amele işçi işsiz temizlik işçisi bulaşıkcı köyde dogup büyüyen gibi mutevazi kimseler yok nedense...herkes yükseklerde ve erkekler ya kıvanc tatlıtuğ'a yada kenan imirzalıoğluna benziyor...bayanlarda hülya avşar sibel can cagla şikel vs gibi ünlülerin tıpkısının aynısı) herkes dürüst ben şahidim))

Chatte kimseye güvnilmememeli nerden bilebiliriz katil olmadığını bu tip haberleride duymuyor değiliz yani.Dürüst olmayada gerek yok tanımadığımız kişiye herşeyi anlatmak saçma bence

sanirim internette gercekte olmadigim kadar durustum...

tanimadigimiza guvenmedigimize diyoruz ya... iste belkide tanimadigimiz icin daha cok durustum... ben ayse fatmayim desem taniyacakmi beni sanki, neden ayse iken fatmayim diyeyim ki..???

sadece prensiplerim var.. isim vs. gibi bilgiler vermesini sevmem, (versemde tanimaz ya olsun tik iste) msn vermem. Ama sohbet esnasinda durstumdur yalan soylemem. Reel hayatta okadar durust degilim (yani nette oldugum kadar)....

samimiyetsizlige katlanamadigim icin samimiyetsiz buldugum ortamlara girmem.

Valla bence internette dürüst olunmamalı. İnsanların ne yapacağı belli olmuyor. Bir gün canım cicim olunan insanlar ertesi gün düşman kesilebiliyor mesela.

Ama benimkisi saflıktan olmalı her yerde acayip dürüstüm sanalda bile. Hatta babamın çalıştığı okulun ismine kadar veririm forumdakiler benden habersiz girer okulun internet sitesine ordan babamın resmini bulur o siteyi çökertmeye çalışır güya sdjkhfgas xD Ondan sonra bunu abartırım mahalle ismine kdar söylerim ve hepsi saflıktan iyi niyetten ama sadece bu foruma özel bunlar xD

Siz yine de bnm gibi yapmayın üzülürsünüz xD

internetteki herkes doktor muhendis genel müdür patron futbolcu yazar vs...hiç amele işçi işsiz temizlik işçisi bulaşıkcı köyde dogup büyüyen gibi mutevazi kimseler yok nedense...herkes yükseklerde ve erkekler ya kıvanc tatlıtuğ'a yada kenan imirzalıoğluna benziyor...bayanlarda hülya avşar sibel can cagla şikel vs gibi ünlülerin tıpkısının aynısı) herkes dürüst ben şahidim))

hahaha

bence insan durust olmali oldugu gibi ama karsisindaki insan bilemez. o yuzden mesefa herzaman korunmalau ozele geldimi...

heryer ve hersey tehlikeli.

dürüst olmamalı öylesine yazmalı ve bırakmalı

ben pat pat kendımı anlatırım ama karsımdakı ıcın bısı soylemeyem ne soylese ınanmak zorundayım yalan soluyorsa zaten bır yerde acık verecektık :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri