ChaKMa_$eiTaN iLe RöPorTaJ.. (:

RaPizM^^

Bayan Üye
Forumumuzun sevilen isimleriyle basladığımız Röportaj serimiz devam ediyor:D FuLLmoon ve yavuklusu GFBuqra*nın ardından sırada forumumuzun gözde isimlerinden biri var.. ChaKMa_$eiTaN.. Eveett HiLaL*i tanıyoruz soruları ise forumumuzun ağır ablası KaranLık soruyor:D:D

KaranLık: şimcik ilk olarak bu röportajı benle yaptıgın için çok tesekkur ederim herkez biliyor kımseye röportaj vermediğini:D
ChaKMa_$eiTaN: Kimseye röportaj vermediğimi ??:) Alala:D:D
KaranLık: Yani kimseye röportaj vermion yani özelsin alla alla :D:D
ChaKMa_$eiTaN: :D:D Röportaja başLamadn herksi böLe gaza mı getiriyorsun hahaha
KaranLık: şşş ayıp ayıp:p Kimi gaza getirmişim :rolleyes:
ChaKMa_$eiTaN: Ne bileim ben be deli :D:D
KaranLık: Neyse.. İlk klasik sorumuzu sorayım yas,boy,kilo araban varsa plakası hehe
ChaKMa_$eiTaN: Yaşım 17 boyum 1.74 kilo ımmm.. :D çok mu lazım:D arabamda yok :eek:
KaranLık: hımm alalım sana bir tane DüşLerforumda bir kutu oluşturalım Hilale yardım :cool:
ChaKMa_$eiTaN: arabaLarı sewmem :cool:
KaranLık: traktör alırız kamyon:D uçak gemi yat ne istersen :D pazar arabası el arabasi vs vs hahaha
ChaKMa_$eiTaN: Yat istiyorum:D Ufuklara açılmak istiyorum hahaha
KaranLık: neyse yaş boy kilo dediniz ama isim yok :cool: isimniz nedir ?
ChaKMa_$eiTaN: İsmimi sordnmu hıhh HiLaL..:D
KaranLık: Wayy güzel isim bacım anlamı nedir_?
ChaKMa_$eiTaN: DeLikanlı kız demek :cool:
KaranLık: hahaha nesee hangisini tutuon takım olarak:cool:
ChaKMa_$eiTaN: Beşikt[a$K]
KaranLık: İi güseL:D Hobin yada fobi varmı yani sevdiğin veya korktuğun seyler :D:D
ChaKMa_$eiTaN: Hadi yaaa hahaha Hobim: ımmm müzik sanırım bu xD Fobim: kedi,köpek,fare,yılan,böcekler :| Kısaca haywanların hepsi bazen insanlar haywanlasınca onlarda oluo hahaha
KaranLık: O nası bi soru cvplama tarzı ya very mükemmel hahaha
ChaKMa_$eiTaN: Ya ben işte ben :cool:
KaranLık: Eet beğendiğin veya beğenmediğin huyların nelerdir_? bizimle paylasırmısın:D:D
ChaKMa_$eiTaN: Beğendiğim huyum: DostLarmLa aramda nolursa olsun herzmn yanlarında olurum xD
beğenmediğim huyum: Herdefasnda kötülük bulmama rağmen yardımı esrgememem :eek:
KaranLık: Neyse:D Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz_?
ChaKMa_$eiTaN: Imm ne bileim bee:D Duygusal,Sempatik,EntellektüeL :cool:
KaranLık: İzlemekten keyif aldığın tv programları:D Seda sayan,Desti izdivaç,yemekteiz vb.. hahaha
ChaKMa_$eiTaN: BKM mutfağı çok severm bnce çok komik :rolleyes:
KaranLık: Hayatında en çok değer verdiğin kişi.._?
ChaKMa_$eiTaN: Annem kesinlikle :cool:
KaranLık: Benzetildiğiniz biri var mı_?
ChaKMa_$eiTaN: Yok waLLa eşim benzerim yok :cool:
KaranLık: Dinlediğin müzik türü_?
ChaKMa_$eiTaN: TürKçe RaP Forever Saqo :cool:
KaranLık: DF yi nasıl buldunuz_?:D
ChaKMa_$eiTaN: Yaww nette geziniodum ölesine bilirsin can sıkıntısı sonra bi baktım aaa DüşLerforum hahaha
KaranLık: Anladım:D Kelime oyunu oynıcaz birasda:D Dost ne anlam ifade edio senin için :p
ChaKMa_$eiTaN: iyi kötü gününde yanında olan şahsiyet :D
KaranLık: Peki arkadas_?
ChaKMa_$eiTaN: iyi gününde yanında olan şahsiyet hahaha
KaranLık: Peki ben :cool:
ChaKMa_$eiTaN: ZırDeli :p Süper birisin beyzacım seviorm seni:D
KaranLık: Bende seni yafrum :rolleyes: Ya şimdi özel hayatı sormassam olmas:cool: dökül bakam:p
ChaKMa_$eiTaN: ÖzeL hayatım yokki:D Sevgilim yok ama böle de mutluyum:D Adaylar şşş sıraya geçin hahaha
KaranLık: Bize sevdiğin bi şarkı sözünü söylermisin_?
ChaKMa_$eiTaN: Tabii:cool: Büyük üstad Saqonun müthiş sözü Hiç Ölmeyecek gibi günü gün etmeniz saçma :cool: Anlayanlar anlasın hahaha
KaranLık: hahaha geldik röportajımızın sonuna:D tşk ederiz güzel bi söyleşi oldu bnce sence :cool:
ChaKMa_$eiTaN: eet yaa güseLdi:D Ben tşk ederim:D
KaranLık: Burdan DF üyelerine söylemek istediğin bisey varmı_?
ChaKMa_$eiTaN: iyi yada kötü herkez aynı hayatı yaşıor :) Herkesi seviorum hep mutlu olun :D:D

Röportajlarımız sürecektir:rolleyes:
Bi hata olduysa kusura bakmayın :cool:

---> ChaKMa_$eiTaN iLe RöPorTaJ.. :)

Allah Allah bu röportajlar hep böyle sıkma mı oluyo ya :D ben de harbiden yapıyosunuz diye düşünüyodum :cool:

Neyse ya yapmadıgım bişeyi yapmış gibi görünmeme sebep oldugun icin sağol Kübra ve cevap verdigin icn sen de Helalim :D

sorulari bn sordum hilal cvpladi bn yasdim hilalin yakinlarindansin die sen sordun xD
anladinmi cnm ttlum :p

Allah Allah bu röportajlar hep böyle sıkma mı oluyo ya :D ben de harbiden yapıyosunuz diye düşünüyodum :cool:

Neyse ya yapmadıgım bişeyi yapmış gibi görünmeme sebep oldugun icin sağol Kübra ve cevap verdigin icn sen de Helalim :D

hahaha

beyza fenasın sen ya:D

süper oLmuş emeğinize sağLık :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri