ceza:sagopa dostum

diabloOo16

Banned
ceza - Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaşız

Son olarak Adanalı dizisinin müziklerine imza atarak büyük beğeni toplayan rap müziğin asi yıldızı Ceza, önceki gün İstanbul'daki alışveriş merkezi İstinye Park'taydı. Bir cep telefonu tanıtımına katılan ünlü şarkıcı büyük ilgi gördü. Özellikle genç hayranları tarafından abluka altına alınan ünlü rap'çi, imza dağıtmaktan yorgun düştü. Oğlu için imza almaya gelen bir kadın hayranıyla ünlü şarkıcı arasında geçen diyalog ise hayli ilginçti. "Oğlum size çok hayran, sizin gibi olmaya çalışıyor, sizi çok seviyor" diyen ziyaretçi Ceza'ya "Çok hızlı söylüyorsun, çocuklara küfür öğretme sakın" diye uyarıda bulundu. Ceza ise tebessüm ederek "Kesinlikle öyle bir şey yok" demekle yetindi.

'YAPTIĞIMIZ MÜZİĞİN GEREĞİ...'

Ceza takma adlı rap'çi Bilgün Özçalkan, kendisiyle aynı müziği yapan "Sagopa Kajmer" lakaplı Yunus Özyavuz ve eşine bir şarkısında ve konserlerinde küfür ettiği iddiasıyla dava edilmişti. Hakkında açılan soruşturmada ifade veren Ceza kasıtlı hakaret etmediğini söyleyerek "Sagopa Kajmer"le çok iyi arkadaş olduklarını anlatıp "Yaptığımız müzik dolayısıyla ve konserin verdiği heyecanla böyle sözler sarf ettim" demişti

KAYNAK =>SABAH gazetesi.

---> ceza:sagopa dostum

:160: Eqe Çubukçunun dediyse 10 Lafından 9.9u yalan :p

tşkler paylasım için xD

ceza işte ne zman ne demek istediğini tam ifade edmiyor ve bunun sebebiyle böle ek açıklamalar yapmak zorunda kalıyor yazık.

harbı yazık...

zamanında rock'n coke konserınde kırac gıbı DEV bır sanatcıya kufur ettı sırf kırac bırsey dedıgı ıcın . dengesını bılmıyor LAF...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri