Cevizli Soslu Kabak

İnci

1907
Prenses
4 adet Kabak
1 kavanoz Tat "Şakşuka" Kızartma Sosu
1/2 su bardajı ıri çekilmiş ceviz
1/2 demet dereotu
Un
Sıvı yağ
Sarımsaklı yoğurt

Kabakları ince halkalar halinde doğrayıp yayvan bir tabağa koyduğunuz una bulayınız ve kızgın yağda iyice kızartınız. Kızaran kabakları oval bir servis tabağına diziniz. Küçük bir kasede Tat 'Şaksuka' Kızartma Sosu, ince kıyılmış dereotu ve iri çekilmiş, cevizi karıştırıp kızarmış kabakların üzerine dökünüz. Ceviz soslu kabakları ayrı bir kaseye koyduğunuz sarımsaklı yoğurt ile birlikte servis ediniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst