Malzemeler:
200 gram ince çekilmiş ceviz
1 çay bardağı pudra şekeri
3 çorba kaşığı gül suyu
200 gram bitter çikolata
Üzeri için yarım çay bardağı ceviz içi
Hazırlanışı:
Çekilmiş cevizlere pudra şekerini ilave edip karıştırmaya devam edin. Gül suyunu katıp hamur kıvamına getirin. Hamuru tezgahta 1 santim kalınlığında 2'ye 2'lik karelere bölün. Çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız şekerlemeleri çikolataya batırın. Üzerine yarım cevizleri koyup bir tepsiye dizin. Dolapta sertleşmesini bekleyip servise sunun.
200 gram ince çekilmiş ceviz
1 çay bardağı pudra şekeri
3 çorba kaşığı gül suyu
200 gram bitter çikolata
Üzeri için yarım çay bardağı ceviz içi
Hazırlanışı:
Çekilmiş cevizlere pudra şekerini ilave edip karıştırmaya devam edin. Gül suyunu katıp hamur kıvamına getirin. Hamuru tezgahta 1 santim kalınlığında 2'ye 2'lik karelere bölün. Çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız şekerlemeleri çikolataya batırın. Üzerine yarım cevizleri koyup bir tepsiye dizin. Dolapta sertleşmesini bekleyip servise sunun.