Cevizli Pazı Kavurması Yoğurtlu Nane Sos Ile

İnci

1907
Prenses
Kullanılan Malzemeler
Pazı 1 bağ
Domates 2 adet
Tereyağı 50 gr.
Ceviz 50 gr.
Soğan 1/2 adet
Sos için
Yörsan süzme yoğurt 100 gr.
Nane 1/4 bağ
Yörsan krema 50 gr.
Sarımsak 1 diş
Tuz 1 tutam
Biber 1 tutam

Hazırlanışı:
Pazıları haşladıktan sonra ince dilimler halinde kıyıyoruz. Soğan ile tereyağında soteleyip pazılarımızı domateslerin üzerine yerleştiriyoruz. Yoğurtlu Naneli dip sosumuzu üstüne dökerek kavrulmuş ceviz ile servis edebiliriz.
Bilinin yapılışı: Su ilave edilerek blenderda çekilmiş nanelerimize yoğurdumuzu, kremamızı, sarımsak ve tuzumuzu ekleyerek beraber çırpıyoruz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst