Cevizli Maş Piyazı (gaziantep)

İnci

1907
Prenses
4-6 kişilik malzemeler:
1 su bardağı maş
1 demet maydanoz
3 dal taze soğan
Yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi
Tuz
Kırmızı pulbiber

1. Maşı yıkayıp süzün. Bir tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve kabukları patlamayacak kadar haşlayın. Süzgece alıp suyunu süzün.
2. Taze soğan ve maydanozu temizleyip yıkayın. İnce ince doğrayıp bir kaba alın. Ceviz içi, süzülmüş maş, tuz ve pulbiber ekleyip karıştırın. Üzerini maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst