Cevizli kabak salatası
KAÇ KİŞİLİK: 4
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk
HAZIRLAMA SÜRESİ: 15 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk
Malzemeler:
3 kabak
1 çorba kaşığı tahin
1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi
2 su bardağı süzme yoğurt
Pul biber
1 çay kaşığı tozşeker
1 çay kaşığı tuz Hazırlanışı:
*Kabakların kabuğunu alacalı soyup irice rendeleyin. Teflon bir tavada yağsız olarak suyunu çekinceye kadar kavurun. Ocaktan alıp tuz ve şekerle tatlandırın.
3 kabak
1 çorba kaşığı tahin
1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz içi
2 su bardağı süzme yoğurt
Pul biber
1 çay kaşığı tozşeker
1 çay kaşığı tuz Hazırlanışı:
*Kabakların kabuğunu alacalı soyup irice rendeleyin. Teflon bir tavada yağsız olarak suyunu çekinceye kadar kavurun. Ocaktan alıp tuz ve şekerle tatlandırın.
*Tahin ve yoğurdu bir kasede çırpın. Rendelenmiş kabak ve ceviz içini yoğurda ekleyip karıştırın. Pul biber serpip servis yapın.
Son düzenleme: