Cevizli Kabak Garnitürü

İnci

1907
Prenses
2 adet kabak
1 avuç dövülmüş ceviz
4 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
10-15 dal dereotu

Kabak daire şeklinde doğranır. Üzerine ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, tuz ve pul biber eklenir, karıştırılır. Yağlanmış fırın kabına konur ve önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Fırından alınca kıyılmış sarımsak ve cevizle karıştırılır. Et yemekleriyle servise sunulur.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst