Cevizli Erişte

İnci

1907
Prenses
Malzemeler :
İri kıyılmış ceviz 1 Su Bardağı
Yumurtalı erişte 1 Paket
Orta boy soğan 1 Adet
Orta boy havuç 3 Adet
Komili Riviera zeytinyağı 2 Çorba Kaşığı
Labne peyniri 1 Kutu
Maydanoz 1/2 Demet
Tuz, karabiber

YAPILIŞI:
1- Erişteyi tuzlu kaynar suda 8-10 haşlayıp, suyunu süzün.
2- Soğan ve havucun kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın.
3- Komili Riviera zeytinyağını bir tencerede kızdırın, soğanı ekleyip hafif kavurun. Havucu ilave edin. Havuç yumuşadıktan sonra labne peyniri, ceviz, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberi ilave edip, karıştırın.
4- Haşlanmış erişteyi servis tabağına alın. Üzerine cevizli sos döküp sıcak olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst