Cevaplanması Zor Bir Soru

dj.cadı

Kayıtlı Üye
Mevsim kış.6 kişilik bir aile sobalı odada bırarada uyumaktadır.Fakat sobadan cıkan karbondioksit gazı aileyi zehirlemek üzeredir.Bu sırada hırsız tamamen hırsızlık amacıyla odanın camını zorlayarak açar.İçeri girdiğinde ailenin gazdan zehirlenmek üzere olduğunu farkeder.Evi iyice kolaçan ettikten sonra çalacak birsey bulamaz.(eğer bulsaydı çalması kaçınılmaz) Ve tekrar camdan çıkmak için cama çıkar.Tam dışarı atlarken aile zehirlenmesin diye camı açık bırakır.Aile kurtulur ama ailenin en küçük üyesi zehirlenerek ölür.

Evet sorumuz şu;​

Bu hırsız Kahraman mıdır?

Yoksa suçlu mudur?

Arkadaşlar cevaplarınızı ve yorumlarınızı beklıyorum.

---> Cevaplanması Zor Bir Soru

Hırsız kahramndır.(;
Hırsız camı kapalı tutsa hepsi öLürdü (kucuk uye de )

kahraman falan değil ne kahramanlığı..

yakalanmayı göze alıp o küçüğü de kurtarmış olsaydı o zaman gerçek kahraman olurdu..

Şimde bence camı kapalı tutsa hepsi zehirlenerek ölecekti ama camı açık bırakınca küçük çocuk soğuktan öldü :)
Tabi ki kahraman değil... Hepsini uyandırıp uyarması lazımdı!

bu hırsız onları uyandıra bilirdi uyandırsaydı küçükte kurtulurdu o yüzden suçlu o durumu farkedipte uyandırmadığı için suçluu

camı açık bırakması doru bi davranış ama kahraman değildir onları bi şekilde uyandırıp kaçabilirdi suçludur

Kahramandır bence. Çünkülüm girmeseydi eve hepsi ölecekti.

bence kahraman değil eğer o evde çalacak eşya olsa çalardı ve arkasına bile bakmazdı bence.....

Hırsız suçludur.

Hırsız zaten kaçarken pencereyi açık bırakmak zorunda arkadaşlar. Pencereyi dışardan nasıl kapatsın?

Güzel bir soru, soran arkadaşı da tebrik ediyorum. Akşam akşam iyi beyin fırtınası yaptırdı bana. Soruların devamını bekliyoruz dj.cadı. :)

aslında doğru dışarıdan bir pencere kapatılama az ama konuyu açan arkadaşımız bir ynlışlık yapmış ve aile zeirlenmesin diye açık bıraktığını sölemiş bunu bilerek yapmıyorki...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri