sımdı vermıs oldum 3 kelimeden 1 cüme olusturcas..:) 1-masa 2-kitap 3-defterr
ErKiiN Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #1 sımdı vermıs oldum 3 kelimeden 1 cüme olusturcas.. 1-masa 2-kitap 3-defterr
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #2 yenı defter kıtap aldım ama çalıscak masam yok.. 1.msn 2.wep cam 3.klavye
Ela_gözlü Bayan Üye 7 Ara 2007 #3 msnde knşrken web camı açmak istedim ama kalavyenin tuşları yerinden çıktı ayna küpe yüzük
CaLdeRoN Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #4 aynanın karşısına geçip 1 saat boyunca küpesini yüzüğünü takıyor.. okul sıra defter
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #5 bugun okulda sıranın ustunde defterLerımı unutmusum ayakkabı ceket kemer
CaLdeRoN Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #6 ayakkbımı boyadm ceketimi giydim kemerimi taktım ama hiç yakışmadı hepsini geri çıkardım kaleci hakem H.şükür
ayakkbımı boyadm ceketimi giydim kemerimi taktım ama hiç yakışmadı hepsini geri çıkardım kaleci hakem H.şükür
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #7 kalecinin yaptığı mudaleye hakem penaltı verdi ama hakan sukur atamadı ehliyet araba para
Jimagéﻦ Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #8 arbayla gidrken polis önmüzü kesti ehlyet sordu yok diincede para cezası verdi
Q qöztepeLi Kayıtlı Üye 7 Ara 2007 #9 oyun tıkandı .. sık kelıme vermemısın hastane top KoL bugun top oynarken kolumu kırdım hastaneye gittik polis ahçı spiker..
oyun tıkandı .. sık kelıme vermemısın hastane top KoL bugun top oynarken kolumu kırdım hastaneye gittik polis ahçı spiker..
blackkont2 Kayıtlı Üye 8 Ara 2007 #10 Spİker AŞÇi Ya Yumruk Atinca Polİs Spİkerİ İÇerİ Aldii Blackkont AŞk Yalnizlik
Bisquitte* Bayan Üye 13 Ara 2007 #14 kırmızı papuçLarımLa yoLu yürürkeN ağaç papuçLarımın üstüne düştü cep tel knt para
D dilarak Bayan Üye 21 Ağu 2008 #16 aşık oldugum insana güvendim ama o bana ihanet ettii yatak gitar buzdolabı
ßy.MeCHuL Kayıtlı Üye 21 Ağu 2008 #17 buzdolabından aldım kolamı yataımda çaldım gitarımı güven sevgi ayrılık
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 21 Ağu 2008 #18 güven sev ayrıl ne bilkem beceremedim lahmacun patates şalgam suyu
mansoncuyuz Bayan Üye 22 Ağu 2008 #19 ben lahmacunu patatesli ve şalgam suylu yerim çalışmak tuvalet sınav