evet ben genelde kardesime kullaniyorum xD
Aracely Eluveitie Bayan Üye 5 Kas 2010 #2 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Hayır xD
A alamut72 Kayıtlı Üye 7 Kas 2010 #3 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Kullanmam
Ronahi_PeresT Kayıtlı Üye 8 Kas 2010 #4 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Hayır KuLLanmamda Beceremem yani
---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Hayır KuLLanmamda Beceremem yani
SimSiyah Bayan Üye 13 Kas 2010 #5 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Ehehhe , Bazen Kız Arkadaşlarıma Söylerim
---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? Ehehhe , Bazen Kız Arkadaşlarıma Söylerim
GLeon Kayıtlı Üye 13 Kas 2010 #6 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? o da kim xD her ortama göre ayar veriyorum hahaha
---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? o da kim xD her ortama göre ayar veriyorum hahaha
ultra_merve Bayan Üye 13 Kas 2010 #7 ---> Cevahirin Ulviye söyledigi replikler tarzinda laflar kurarmisiniz?? hayır ..